Day Zero Project | Update #8

Dat het alweer november is besef ik nog niet helemaal (is het echt over minder dan vijftig dagen kerst?!), maar het is wel weer tijd voor een nieuwe Day Zero Project update! Ik ben bang dat deze update, net als vorige maand, een beetje saai gaat worden, maar we zien wel hoe ver ik kom.

002. Elke maand een update schrijven (8/33)
Jahoor, check!

016. Elke maand een willekeurige Wikipedia-pagina openen en iets nieuws leren (8/33)
Ik las deze maand over radioactiviteit, omdat radioactiviteit op 8 november 1895 werd ontdekt door meneer Röntgen. Interessant én handig, want op dit moment ben ik voor mijn studie bezig met een stuk over het bouwen van kerncentrales in Nederland. Wie weet heb ik er dus nog wat aan, haha.

046. Elke maand minstens één nieuw recept uitproberen (6/33)
Deze maand kookte ik twee keer iets nieuws, namelijk Shashuka van de Allerhande en een vegetarische spaghetti bolognese. Allebei de recepten waren geslaagd vond ik zelf, en ook mijn vriend en huisgenootje vonden het lekker!

053. Alle ongelezen boeken uit mijn boekenkast lezen (9/39)
Ik las afgelopen maand twee boeken uit mijn boekenkast, en dit waren allebei recensie exemplaren. De eerste was Fright Night van Maren Stoffels. Een superspannende en korte thriller waar ik nog een recensie over moet schrijven. De tweede was Schaduw van de Vos van Julie Kagawa, daarvan kun je mijn recensie hier vinden.

056. Honderd films kijken die ik nog nooit heb gezien (45/100)
Ik keek deze maand weer een aantal films die ik nog niet gezien had, maar het waren er wel een stuk minder dan vorige maand. Ik keek Smallfoot (heel leuk!!) en First Man. Nu ik terugdenk heb ik vooral films voor de tweede of derde keer gezien deze maand.

063. Minstens één keer per week sporten
Dit gaat ook nog goed! Ik heb vorige week iets minder gesport omdat ik het weekend naar Londen ging, maar alsnog twee keer, en deze week weer drie keer. Ik ben echt blij met hoe het nu gaat!

070. Minstens één keer per maand naar de bioscoop (7/33)
Audun en ik gingen deze maand twee keer naar de bioscoop: naar Smallfoot en First Man. Ik vond beide films echt fantastisch, ook al waren ze héél verschillend haha.

077. Vijf musea bezoeken (3/5)
Audun en ik waren dus afgelopen weekend in Londen, en daar zijn we even naar het British Museum geweest. We waren er niet zo lang want we kwamen vooral voor de mummies, maar het was heel leuk! En het grote voordeel is dat bijna alle musea in Londen gratis zijn, dus dan is het echt de moeite waard.

084. Minstens twee keer per week een blogpost online
Ik had even een dipje deze maand qua bloggen. Ik denk dat het komt doordat de klok een uur terug is gegaan. Ik merk dat ik daardoor echt veel minder energie heb. Als het donker wordt heb ik gewoon geen zin meer om iets productiefs te doen. Maar goed, deze week zijn er weer 3 artikelen online gekomen dus ik ben tevreden. 🙂

086. Minstens één keer per week een foto op mijn blog-Instagram
Beetje zelfde verhaal als hierboven, plus dat het nu eerder donker wordt waardoor ik ook minder tijd heb om foto’s te maken. Maar ik plaatste er dinsdag weer eentje. Volg jij me al op Instagram?

Goed, niet héél veel boeiends dus, maar wel aardig wat updates! Het blijft toch leuk om elke maand even te kijken hoeveel je hebt kunnen afstrepen.

Wat is het laatste museum dat jij hebt bezocht?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s