Bullet Journal | Flip through Oktober

Al een paar maanden ben ik fanatiek aan het bullet journalen. Daarvoor snapte ik de hype niet zo, vooral omdat het zoveel tijd leek te kosten. Nu ben ik erachter dat het een manier is voor mij om te ontspannen, en dat het daarom niet uitmaakt dat het veel tijd kost. Het leek me leuk om mijn spreads van afgelopen maand op mijn blog te delen. Ik ben zeker geen bujo-held en het is verre van perfect, maar ik vind het bij andere ook altijd heel leuk om te zien, dus bij deze!

Mijn voorpagina van oktober vind ik op zich wel leuk, maar het had mooier gekund. Het plaatje van het meisje met het boek komt uit Flow, net als de achtergrond op de rechterpagina. De stickers zijn van AliExpress en die vond ik zo leuk dat ik alle verschillende naast elkaar opplakte! De washitape met de boeken komt trouwens ook van Ali.

Dan mijn maandelijkse overzicht! Hier schrijf ik altijd de ‘grote’ dingen op die deze maand staan te gebeuren. Ik hield deze pagina eigenlijk vrij simpel, maar ik vind dat de pompoensticker het wel echt afmaakt! De quote vond ik trouwens heel mooi. Ik zag hem in de video van Diana voorbij komen en heb hem schaamteloos overgenomen, haha.

Dan de trackers! Ik heb eigenlijk een beetje een haat-liefde verhouding met trackers omdat ik het vaak vergeet bij te houden, maar deze maand is het me toch aardig gelukt. Vooral de mood tracker vond ik deze maand leuk geworden. Het was eigenlijk de eerste keer dat ik een mood tracker deed. Voor november heb ik geen mood tracker omdat ik merk dat ik het wel leuk vind om bij te houden, maar dat ik er niet per se veel aan heb.

Ik hou in mijn bujo bij wanneer ik werk, omdat ik elke maand zelf mijn uren moet doorgeven. Eigenlijk is dit overzichtje elke maand precies hetzelfde, want zo werkt het fijn voor mij. Op de rechterpagina maakte ik een herfst bucketlist met allemaal dingetjes die ik deze maand wil doen. Zoals je kunt zien heb ik al een paar dingen af kunnen strepen, maar moet ik ook nog wat dingen gaan doen. Ik vind het wel een hele leuke en herfstige pagina geworden!

Dan mijn reading list! Elke maand maak ik een lijstje in mijn bujo met welke boeken in gelezen heb en hoeveel sterren ik ze geef. Dit doe ik vooral omdat ik het leuk vind om bij te houden. Verder is het niet echt nodig, want ik hou het ook al bij op Goodreads, maar ach haha. Op de linkerpagina zie je mijn ‘memories’. Ik probeer van elke dag iets leuks op te schrijven. Dit gaat zo nog twee pagina’s door, maar aangezien dat er precies zo uit ziet als dit besloot ik dat niet te fotograferen.

En dat was dan mijn bujo in de maand oktober! Als jullie dit leuk vinden om te zien zal ik het van november weer posten. Ik kan jullie al vertellen dat ik in november een oceaan/zee thema heb gedaan en dat is ook weer best leuk geworden!

Houden jullie een bullet journal bij? En op wat voor manier doe je dat?

Een gedachte over “Bullet Journal | Flip through Oktober

  1. Wat leuk! Ik vind je BuJo er wel echt tof uit zien hoor! En deze maand heeft ook echt heerlijk al die herfstkleurtjes! Vooral je moodtracker vind ik tof! Ik heb een BuJo maar daar hou ik eigenlijk alleen de swap info in bij! Ik ben bang dat ik helemaal geen creatief bujo handje heb!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s