Mijn plannen voor volgend collegejaar

Hoi allemaal! Hoe is het met jullie? Nog even lekker aan het genieten van de laatste zomervakantie dagen? Ik zelf wel, hoewel we de zomer in Nederland nou niet echt zomer kunnen noemen.. Hoewel augustus pas iets over de helft is komt september er alweer langzaam aan en dat betekent dat we langzaam weer over moeten in het normale ritme. Vandaag vertel ik wat ik volgend collegejaar ga doen!

study, book, and university afbeelding

Master Journalistiek
Toen ik vorig jaar juni mijn bachelor haalde wist ik al dat ik een master wilde gaan doen, alleen twijfelde ik nog of ik dat aansluitend wilde doen of een tussenjaartje wilde nemen. Omdat ik niet helemaal wist wat ik dan in dat tussenjaar wilde doen, heb ik met toch maar ingeschreven voor een master. Namelijk de master Journalistiek aan de VU! Sluit lekker aan op mijn bachelor en ik vind journalistiek nog steeds heel leuk. Wel heb ik besloten om in plaats van voltijd, deeltijd te gaan studeren. Zo kan ik namelijk nog wat langer student blijven en veel geld verdienen op de dagen dat ik vrij ben, want ik heb een nieuwe baan!

Werken bij Libris Venstra
Een paar weken terug had ik een sollicitatiegesprek bij één van mijn favoriete boekenwinkels: Libris Venstra in Amstelveen. Ze zochten namelijk barista’s voor in hun Libris Café. Op mijn sollicitatiebrief had ik echter vermeld dat ik ook heel erg van boeken houdt en ook een boekenblog heb, waardoor ze vroegen of ik het dan ook leuk vond om af en toe in de boekenwinkel te werken. Eh, JA NATUURLIJK! Ik heb echt onwijs veel zin om hier te beginnen, wat volgende week waarschijnlijk gaat gebeuren!

Audun verhuist naar Nederland
Niet echt ‘plannen’ die ik heb, maar toch wel een grote verandering in mijn leven: mijn vriend verhuist in september naar Nederland! Hij heeft hier een fulltime baan gevonden in Hoofddorp bij een bedrijf dat iemand nodig had die Noors en Zweeds praat. Hij verhuist dus hierheen en ik ben zo ontzettend blij en trots!! Hij zal waarschijnlijk in Hoofddorp of Amsterdam gaan wonen, dus dan krijgen we eindelijk een normale relatie in plaats van een lange afstandsrelatie!

Hopelijk weer elke dag bloggen
Deze zomer was echt een ramp wat betreft mijn blog. Ik zat/zit echt in een enorme blogdip, heb nog een stapel boeken die ik moet recenseren en het lukte gewoon allemaal even niet. Ontzettend jammer, ik baal er zelf heel erg van. Gelukkig ben ik wel gewoon blijven lezen dus de recensies komen er echt aan. Maar ik denk echt dat ik een vast ritme nodig heb waar ik het bloggen dan in kan plannen, in plaats van dagen waarin je eigenlijk geen plannen hebt (of het juist enorm druk hebt). Daarom ga ik mijn best doen om vanaf september het bloggen weer helemaal op te pakken!

En dat is wat ik volgend jaar ga doen! Ik heb eigenlijk best wel weer zin in het ‘normale’ leven, en om weer een vast ritme te krijgen. Maar tot het zover is ga ik nog even lekker van mijn zomervakantie genieten!

Wat ga jij volgend jaar (als in volgend collegejaar) doen? 

15 gedachten over “Mijn plannen voor volgend collegejaar

 1. Gaaf dat je een nieuwe baan hebt, die zo goed bij je interesses past. En dat je vriend naar Nederland verhuist. Dit belooft volgens mij wel een mooi collegejaar voor je te worden.

 2. Wat een ontzettend leuke nieuwe baan heb je en wat fijn dat je vriend nu zo dichtbij gaat wonen. Heel veel succes met je studie en ga lekker van alles genieten 😄

 3. Mooi jaartje ga je tegemoet zeg! Ik ga aankomend jaar een vak herkansen, stage lopen bij een ontzettend leuk bedrijf (ik houd nog even geheim waar) en hopelijk bijna alle vakken van mijn derde jaar halen. Wordt een druk jaar, maar heb er zeker zin in! Nu je erover blogt, misschien moet ik binnenkort ook maar een blogje maken met mijn vooruitzichten…

  1. Dat klinkt inderdaad druk maar leuk! En nu ben ik wel nieuwsgierig geworden naar je stagebedrijf.. haha! Zou leuk zijn als je er een blogje over schrijft inderdaad!

 4. Sounds great girl! Wish you the best!💯 Ik heb ook veel leuke plannen op komst en een nieuwe baan! Bay the way ik heb een giveway on my blog voor mijn volgers check it out zou leuk zijn als je meedoet!
  Have a nice sunday & a wonderful week!

  Hugz & Kisses,
  Miss B.💋

 5. You’re kidding me!!!!! Je werkt bij Venstra? Pas op. Ik kom dit weekend langs. Zeg maar hallo tegen Remko. Van Joyce (ik denk dat ik wel de enige Joyce was die bij Venstra en de Vu Boekhandel heb gewerkt).

 6. Wat leuk dat je vriend naar Nederland verhuist!! En fijn dat je een nieuwe baan hebt die je met je studie kan combineren. Ik denk dat het een superjaar voor je gaat worden:D

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s