Boekenbuit van de afgelopen maanden

Pfoe, ik heb al zó lang geen New In artikel gedaan! Omdat ik over de afgelopen maanden toch weer een aantal boeken heb mogen toevoegen aan mijn collectie leek het me leuk om een soort collectieve bookhaul te doen, in plaats van elke maand apart. Zo hebben jullie lekker veel om te kijken! Het zijn allemaal boeken waar ik heel erg blij mee ben en er zitten ook twee verjaardagscadeautjes tussen. Laten we snel gaan kijken.

mei juni juli.jpgIk heb de boeken niet per maand op de foto gezet omdat ik dus écht niet meer weet wanneer ik wat binnen kreeg. Het meeste kreeg ik ook nadat ik terug was van vakantie, dus ik heb ze gewoon allemaal gezellig bij elkaar op de foto gezet! Maar laten we beginnen met de verjaardagscadeautjes:

20616461_1569039929783330_1254233995_oVan Amy kreeg ik dit superleuke kook/reisboek. Het is een soort combinatie tussen de twee. Aan de ene kant staan er allerlei lekkere recepten in die uit verschillende wereldsteden komen zoals Parijs, Marrakech en Rome, en er staan ook allerlei leuke feitjes in over deze steden en tips voor als je er naartoe gaat. Het boek is echt heel leuk om doorheen te bladeren en ik wil zeker eens een recept uit dit boek maken, zoals de overheerlijke Suppli die ik in Rome at.

20623476_1569039909783332_372405313_o.jpgVan Sanne kreeg ik dit prachtige schrijfboek uit Londen. Het is een Beauty and the Beast boek, en aan de binnenkant staan er dan ook tekeningen in van de personages uit de film. Het is echt een eyecatcher in mijn boekenkast en ik wil er zeker mooie dingen in gaan schrijven, alleen weet ik nog niet precies wat! Ik heb het gevoel dat het iets ‘speciaals’ moet zijn omdat het boek zo mooi is, haha.

20629193_1569012316452758_632011786_oTienduizend Hemels Boven Jou van Claudia Gray kocht ik van mijn boekenbon die ik van Iris voor mijn verjaardag kreeg, dus dankjewel Iris! Een Miljoen Werelden met Jou uit dezelfde serie kreeg ik van uitgeverij HarperCollins als recensie exemplaar. Ik vind het heel fijn dat ik deze serie nu in één keer uit kan lezen, want het eerste boek vond ik geweldig. Een fijne neus voor Liefde van Stacey Lee kreeg ik ook van HarperCollins en dit lijkt me een ontzettend schattig boek. Het verhaal klinkt ook heel origineel, ik heb nog nooit zoiets gelezen dus ik ben heel benieuwd! IJs als Vuur van Sara Raasch kreeg ik ook van HarperCollins (ontzettend bedankt voor al deze mooie boeken!) maar daarvan moet ik eerst nog even het eerste deel zien te bemachtigen voor ik deze kan lezen. In Strijder van Julie Kagawa ben ik op dit moment bezig. Het is het vierde deel in de Talon serie en ik ben ontzettend benieuwd wat dit deel me zal brengen. Tot nu toe vind ik het in ieder geval een heel gaaf boek.

yEn dan de laatste boeken van deze maanden! Hof van Vleugels en Verwoesting kocht ik afgelopen weekend in Vleuten toen ik bij Sanne was en jongens, ik kan dus écht niet wachten om in dit boek te beginnen. Toch wacht ik er nog even mee want ik wil een goed moment vinden, zodat ik lekker in één stuk kan doorlezen. Ik kan namelijk niet geloven dat dit alweer het laatste boek uit deze geweldige serie is! The Land of 10.000 Madonnas, Love & Gelato en Wanderlost bestelde ik bij Bookdepository voordat ik op vakantie gin naar Noorwegen en ik vond Love & Gelato en Wanderlost beide ontzettend leuk. The Land of 10.000 Madonnas moet ik nog lezen maar dat wil ik snel gaan doen! Daarnaast vond ik Bookdepository echt fijn werken dus daar ga ik zeker vaker bestellen!

En dat zijn de boeken die ik over die maanden aan mijn boekenkast heb toegevoegd. Ik vind het, voor drie maanden, best een bescheiden buit, maar het zijn wel allemaal boeken die ik écht heel graag wilde, dus ik ben er heel erg blij mee. En nu ga ik ze lekker allemaal lezen!

Welke boeken heb jij afgelopen tijd mogen toevoegen aan je boekenkast? 

 

3 gedachten over “Boekenbuit van de afgelopen maanden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s