Leuke dingen in september

Langzaamaan moeten we echt weer gaan accepteren dat de zomer voorbij is en dat we allemaal weer naar school, werk of college moeten. Hoewel ik nog heerlijk van de zomer aan het genieten ben, heb ik ook wel weer in zin in de herfst en gezelligheid die dat met zich mee brengt. Al hoop ik stiekem dat september nog wel wat zonnige dagen zal hebben! Kijk mee naar de dingen waarnaar ik uitkijk in september.

autumn, September, and hello september afbeelding

Naast alle dingen die ik al in een vorige post heb verteld (mijn nieuwe baantje, master en Audun die naar Nederland verhuist), heb ik ook nog een paar leuke dingetjes gepland. Daarnaast zijn er dingen die ik niet echt gepland heb, maar waar ik wel naar uit kijk haha.

Lekker veel naar de film met Pathe Unlimited
Ik ben echt van plan om mijn Pathe Unlimited pas helemaal leeg te trekken en wil dan ook minstens één keer per week naar de bioscoop. Dat komt denk ik wel goed, want Audun gaat er ook eentje aanschaffen en er zijn genoeg films die ik wil zien. Het lijkt me ook leuk om naar films te gaan waar je in eerste instantie niet naartoe zou gaan als je er €10 voor zou moeten betalen. Films die op mijn lijstje staan zijn The Dark Tower, Dunkirk, Spider Man Homecoming, Pirates of the Caribbean, The Big Sick, Inhumans en Tulip Fever. Dat zijn er al een heleboel voor één maand, maar we zullen zien hoe ver ik kom haha.

Uiteten voor opa’s verjaardag
Elk jaar neemt mijn opa ons (zijn kinderen en kleinkinderen) mee uit eten. Dit jaar gaan we naar de Parel in Leimuiden, een leuk restaurant aan het water waar je ontzettend lekker kan eten. Vorig jaar waren we daar ook al en dat is ons zo goed bevallen, dat we dit jaar gewoon weer gaan! Ik heb er veel zin in omdat het altijd heel gezellig is, en ik zie ook mijn neefje en nichtje weer die ik niet zo vaak zie.

Diplomauitreiking
In september mag ik ook mijn bachelordiploma in ontvangst nemen! Hier heb ik ook veel zin in, vooral omdat ik best wel trots ben op mezelf. Ook wordt het heel gezellig om al mijn studiegenootjes weer te zien. Dit jaar gaan we natuurlijk allemaal onze eigen kant op en niet iedereen blijft op de VU, maar tijdens deze diplomauitreiking zie ik de meeste weer en dat wordt vast hartstikke gezellig!

Eindelijk andere oorbellen in
Eind juli liet ik een tweede gaatje in mijn oor schieten aan beide kanten, en die standaard oorbellen moeten er dan altijd zes tot acht weken in blijven zitten voordat je er andere in mag doen. Maar stiekem raak ik nu een beetje uitgekeken op die standaard oorbellen en zou ik er bijvoorbeeld graag ringetjes in willen doen. Ik moet nog even geduld hebben, maar halverwege september kan ik eindelijk andere oorbellen in doen!

Seizoen 6 van Once Upon A Time op Netflix
Het is al zo lang geleden dat ik OUAT heb gekeken! Eerlijk gezegd wist ik niet eens meer welke gebeurtenissen hadden plaatsgevonden tot ik het op zocht. Ik ben nu ergens halverwege seizoen 6, want in Ierland stond seizoen 6 er al deels op toen ik daar vorig jaar was. Ik vind deze serie altijd heel leuk om te kijken, spannend maar lief en romantisch tegelijk. Ik heb er weer zin in!

En dat zijn alle dingen in september waar ik naar uit kijk. Volgens mij gaat het best weer een leuke maand worden, ondanks de colleges en werkdagen die eraan gaan komen haha.

Wat ga jij komende maand voor leuks doen? 

 

2 gedachten over “Leuke dingen in september

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s