Autumn Leaves – mijn herfstige afspeellijst!

Ik ben gek op Spotify en maak dan ook veel afspeellijsten zelf. Voor bijna elk seizoen heb ik er wel eentje, maar die van de herfst is toch wel echt mijn favoriet. Vandaag deel ik de afspeellijst met jullie, en ik hoop dat jullie er net zo’n knus en herfstig gevoel van krijgen als ik! Schroom vooral niet om hem te volgen en als je nog aanraders hebt voor liedjes die er goed tussen passen, laat het me weten!

tumblr_nu2yqgbXjU1timsi4o1_500


Ik luister deze afspeellijst bijna elke dag als ik naar mijn werk fiets, of als ik aan het studeren ben. Ook nu het nog best wel mooi weer is, vind ik het heerlijk om naar deze rustige liedjes te luisteren.

Wat is jouw favoriete herfstliedje? 

5 gedachten over “Autumn Leaves – mijn herfstige afspeellijst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s