Mijn twee gênantste blunders

Ik ben niet per se heel klunzig, ik laat niet vaak dingen vallen of zo, maar op één of andere manier maak ik wel vaak dingen mee waardoor ik me op dat moment kapot schaam. Achteraf kan ik er gelukkig wel om lachen en het leek me daarom ook grappig om mezelf eens goed voor schut te zetten en twee van deze blunders met jullie te delen.

fashion, girl, and style afbeelding

Ongelukje in Volendam
Afgelopen voorjaar ging ik met mijn moeder en zusje een fietstocht maken door Volendam. We waren daar nog nooit geweest en het weer was fantastisch, dus de dag kon eigenlijk al niet meer stuk. Eenmaal op de fiets kwam ik erachter dat mijn maandelijkse feestje was begonnen, dus ik snelde een Hema in en kocht een doosje tampons. Eenmaal in de drukste straat van Volendam riep mijn moeder of ik een foto van haar en Valerie wilde maken, want het uitzicht was zo leuk. Ik haalde enthousiast mijn telefoon uit mijn tas en wilde mijn fiets op de standaard zetten, alleen mislukte dat volledig, waardoor mijn tas op zijn kop op de grond viel en het doosje met tampons open viel op staat. De tampons vlogen letterlijk alle kanten op en ben zeker vijf minuten bezig geweest om ze allemaal weer bij elkaar te rapen, met een vuurrood hoofd natuurlijk. Ik heb me proberen af te sluiten voor de reacties van omstanders maar ik hoorde er zeker een paar grinniken. Wauw wat schaamde ik me.

Toilet taferelen
Dit gebeurde mij in Ierland en hoewel het niet echt een blunder is (ik kon er niet veel aan doen) was het wel super gênant. Audun en ik waren net een paar weken aan het daten toen we een preparty hadden in het huis van Auduns buren. Op een gegeven moment ging ik naar de wc en in die wc was iemand een tijdje geleden lekker tekeer gegaan, want er lag een enorm remspoor in de wc. Met opgetrokken neus deed ik snel mijn plasje en sneakte ik vlug de wc weer uit met de hoop dat ik niemand zou tegenkomen die dacht dat ík dat remspoor gemaakt had. En ja hoor, precies op het moment dat ik de wc deur achter mij dichttrek, zie ik Audun de trap op lopen. Ik schaamde me toen natuurlijk al dood, maar besloot maar gewoon eerlijk te zijn: “Whatever you think of me, you have to know that what you’ll find in the toilet is not mine, I swear on my cat.” Hij moest gelukkig heel erg lachen en vertelde later dat hij het uiteindelijk maar heeft schoongemaakt omdat hij bang was dat hij ook iemand zou tegenkomen op weg terug van de wc. Nu lachen we er gelukkig hard om maar toen wilde ik echt door de grond zakken.

Oef, als ik weer terugdenk aan deze momenten komt het schaamrood weer op mijn gezicht, maar eigenlijk vind ik het nu vooral heel grappig. Ik ben ook heel benieuwd geworden naar jullie blunders dusss:

Wat is jouw meest gênante blunder ooit?

5 gedachten over “Mijn twee gênantste blunders

  1. Gênant hoor! Ik heb vast wel gênante dingen gedaan, maar kan nu geen voorbeeld geven. Zeker verdrongen, haha.

  2. Het zijn lieve blundertjes, eigenlijk helemaal niks om je voor te schamen. Iedere vrouw is, mits er geen complicaties zijn, wel eens ongesteld. We bloeden nou eenmaal een keertje per maand, normaal en gezond gesproken. Ja: het is GEZOND om elke maand te bloeden, die cyclus HOORT erbij. Dus: die grinnikerds: zielige typetjes. Vonden een gezonde vrouw zeker eng. Die vinden je dan ook weer eng als je de menopauze bereikt.
    En remsporen in het toilet die niet van mij zijn: eerlijk gezegd maak ik die schoon vóór ik ga zitten … omdat ik het inderdaad ook niet fris vind. Zo laat ik een toilet zelf ook niet achter, vies voor de volgende…
    Mijn blunders … ehm. Ik heb in de boekwinkel wel eens een titel van een boek verkeerd gehoord en herhaald. Want ik dacht wel dat ik het niet goed verstaan had. Dat klopte. Ik hoorde een woord in de titel dat rijmde met put. Maar dan met een K. Dat woord herhaalde ik dus luid en duidelijk … naast de kinderboekenkast. Ja. Niet handig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s