De ABC Tag

Ik heb al een hele lange tijd geen tag gedaan! Ik vond het dus wel een keertje tijd, en ik vond een hele leuke tag op de oude blog van Willemijn en Martine, namelijk de ABC tag. Bij elke letter van het alfabet vertel je iets over jezelf. Zo leer je mij dus weer een beetje beter kennen!

fashion, adidas, and jeans afbeelding

Age: Ik werd 26 juni 21. Ik ben dus officieel volwassen!

Best Friend: Amy en Sanne! Met Amy woon ik nu ongeveer een halfjaar samen en Sanne zie ik helaas niet zo vaak, maar als ik haar zie is het nog altijd even gezellig!

Chore you hate: Afwassen en de badkamer schoonmaken, blegh!

Dreamhouse: Eigenlijk heb ik twee droomhuizen. De ene is een mooi penthouse of appartement met een strakke inrichting, en de andere een mooi landhuis met een meer knusse sfeer en een grote tuin. Ik zou het allebei wel willen proberen! Bijvoorbeeld over een jaar een mooi penthouse met Audun en dan later verhuizen naar een mooi landhuis. Eerst alleen nog even sparen. 😉

Essential start of your day: Ik kan echt niet zonder ontbijt in de morgen. Het liefst terwijl ik een vlog kijk of naar een audioboek luister. Daarna lekker make-uppen en me klaarmaken voor de dag. Ik hou ervan om ’s ochtends rustig aan te doen, zodat ik niet gestresst ben voordat de dag nog moet beginnen!

Favorite color: Pfoe, ik heb denk ik niet echt een ultieme lievelingskleur meer, maar voor dit seizoen is dat sowieso okergeel, bordeauxrood en dennengroen!

Gold or silver: Zilver, ik hou eerlijk gezegd niet echt van goud

Height: 1.73 volgens mij? Prima lengte vind ik. 🙂

Instruments I play: Piano, al speel ik dat helaas niet zo vaak meer sinds ik op mezelf woon. Ik zou echt nog heel graag gitaar willen leren spelen!

apple, autumn, and fall afbeelding

Job Title (most recent): Medewerker in een boekenwinkel en barista!

Kids: Nog géén, gelukkig. Dat zou namelijk wel een beetje vroeg zijn! Ik wil wel heel graag kinderen, het liefst twee of drie. Maar daarmee wacht ik nog even tot ik rond de dertig ben!

Music that you always listen to: Ik heb echt zo’n diverse muzieksmaak. Ik luister van alles; van rock tot top40. Ik heb ook mega veel Spotify lijsten gemaakt zodat ik altijd kan luisteren waar ik zin in heb haha.

Nickname: Meestal gewoon Ro. Lekker simpel maar werkt wel haha.

Overnight hospital stays: Gelukkig nog nooit! Ik hoop dat dat nog heel lang zo blijft.

Phobias or fears: Ik ben héél erg bang voor wespen en kwallen. En daarnaast heb ik best serieuze claustrofobie waardoor ik vaak paniekaanvallen krijg in kleine / bedompte ruimtes.

Quote from a movie: Pfoe, best een moeilijke vraag? Ik ga dan maar voor “Hope is the only thing stronger than fear” uit The Hunger Games. Dat vond ik een hele mooie uitspraak, ook al kwam hij van een hele nare man (President Snow)

Reason to smile: Zoveel! Audun woont in Nederland en daar heb ik het ontzettend leuk mee, ik ben begonnen aan mijn master en daar heb ik allerlei leuke nieuwe mensen leren kennen, ik heb de zin en inspiratie voor het bloggen helemaal teruggevonden en mijn nieuwe werk is leuk. Ik heb het wel heel druk, maar gelukkig wel met dingen die ik leuk vind!

food, coffee, and pancakes afbeelding

Siblings: Eén zusje, Valerie van zestien

Time you wake up: Doordeweeks 8:00 als ik moet werken of college heb, in het weekend als het kan slaap ik lekker uit tot een uur of 10.

Underwear: Haha, wat een vraag! Gewoon een bh en een onderbroek.

Very important date this year: Pfoe, 20 september heb ik mijn diplomauitreiking voor mijn bachelor dus dat is best belangrijk. En 2 december heb ik alweer een jaar verkering met Audun

Worst habit: Nagelbijten. Zo verschrikkelijk, maar ik kan er nog steeds niet mee stoppen. Soms zijn mijn nagels heel mooi lang en dan denk ik dat ik er vanaf ben, maar als er dan weer iets stressvols gebeurt bijt ik ze weer allemaal af. Super frusterend.

X-ray’s you’ve had done: Volgens mij twee keer dezelfde pols, want die heb ik twee keer gebroken. Verder gelukkig nog nooit!

Yummy food you make: Ik vind dat ik hele lekkere nacho’s met guacemole kan maken! Daarnaast maak ik ook graag pasta met roomsaus en had ik laatst een Engelse pie gemaakt die heel goed gelukt was. Als ik er tijd voor heb, vind ik koken heel leuk!

Zoo animal: Oei, eigenlijk vind ik heel veel dieren leuk. Maar dan toch ijsberen, tijgers, leeuwen, giraffen, zebra’s en panda’s het meest. Ohja en de Vlindertuin in Artis vind ik ook altijd heel leuk om doorheen te lopen!

Zo, hopelijk hebben jullie nu het gevoel me weer iets beter te kennen. Nu ben ik benieuwd naar jullie:

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Een gedachte over “De ABC Tag

  1. Ik heb precies hetzelfde met Nagelbijten!! Zo jammer altijd:( mijn droomhuis is al compleet als ik voor elke hobby een kamertje kan inrichten. Een hobbykamertje voor dingen waar ik creatief wil zijn en een bureau nodig heb en een kamer met boeken langs de muren en mijn gitaar erbij om te chillen en natuurlijk nog een aparte slaapkamer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s