Mijn favoriete Bookstagram foto’s

Ik doe nu ongeveer een halfjaar aan Bookstagram, en ik vind het ontzettend leuk! Wel merk ik dat ik het best lastig vind om mooie foto’s te maken, en om een goede balans te vinden tussen de boeken die je aandacht wil geven en alles er omheen. Het is echt een vak apart! Des te leuker vind ik het om ermee te experimenteren en de afgelopen maanden heb ik best een aantal foto’s online gezet waar ik trots op ben. Daarom wil ik vandaag mijn favorieten met jullie delen!

fall

Deze foto is mijn meest recente, maar ook één van mijn ultieme favorieten. Ik heb laatst ‘ontdekt’ dat het makkelijk is om je achtergrond wat te veranderen als je iets van een kleedje deels onder je boeken legt. Ik gebruik er soms kleding voor, dat is net zo makkelijk en daarvan heb ik veel meer verschillende kleuren!

Deze foto is eigenlijk heel simpel, maar wel heel mooi. Dat komt vooral door de prachtige cover en door de mooie witte boeken van Kass Morgan op de achtergrond, zodat het geheel rustig blijft.

 

Voor de #BBBookstagram challenge was het de bedoeling dat je een regenboog van boeken maakte. Ik had dit nog nooit gedaan maar vond het wel heel leuk om te doen! En ik vind de foto ook best goed gelukt. 🙂

Ik merk dat ik toch wel van rustige foto’s houd! Deze foto vind ik mooi omdat de kleuren van de boeken goed bij elkaar en de achtergrond passen. Het leuke flesje heb ik eens voor mijn verjaardag gekregen. Er zit zand en wat schelpen in, dus perfect voor een zomerse foto!

Deze foto is al héél oud (dat zie je ook wel aan de iPhone 5 kwaliteit haha), maar daarom niet minder leuk. Ik vind de cover van dit boek heel erg mooi, en in combinatie met de drukke achtergrond vind ik dat het gewoon werkt! Soms is less more, maar soms is lekker druk ook wel leuk!

Eén van mijn eerste Bookstagramfoto’s. Ik won de gehele Selectie serie bij Adorable Books en was zo blij dat ik meteen een foto op Instagram postte. De prachtige boeken in combinatie met de leuke hyacint die ik op de achtergrond  had staan maakt deze foto tot een heel leuk geheel!

Ik kan mezelf nog geen professionele Bookstagrammer noemen zoals sommige van jullie (want wauw wat maken jullie mooie foto’s!), maar ik vind het wel super leuk om er mee bezig te zijn en ik merk ook echt dat ik steeds nieuwe manieren probeer om mijn foto’s nog leuker te maken. Ik wil graag meer leuke accounts volgen, dus als je een Bookstagram account hebt, laat hem dan vooral achter in de reacties!

Doe jij aan Bookstagram en zo ja, wat voor technieken
gebruik jij om de mooiste foto’s te maken? 

6 gedachten over “Mijn favoriete Bookstagram foto’s

  1. Oeeeh ja mooi! Ik ben altijd dol op foto’s die zich aansluiten bij het seizoen, een feestdag of die gewoon super gezellig eruit zien. Van foto’s moet ik zin krijgen in lezen ❤

  2. Ik ga jouw bookstagram account zeker volgen! Wat tof dat je het zelf ook zo leuk vind om te doen. Ik heb mijn account zelf ook al een tijdje dus mocht je me willen volgen kan dat met @wonderstruckbooksnl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s