LONDON #1

Afgelopen weekend en begin van de week was ik in de hoofdstad van Engeland: Londen! Ik heb vier ontzettend leuke dagen gehad met mijn drie vriendinnen, en natuurlijk heb ik veel foto’s gemaakt zodat ik een leuk verslagje voor jullie kan schrijven. Deze dag, zaterdag, is een beetje kort omdat we alleen de avond in Londen hadden, maar toch wilde ik graag aan jullie laten zien wat we hebben gedaan.

P1160199.JPGWe vlogen om 18:15 en daarom wilden we rond half 4 de bus richting het vliegtuig pakken. Ik sliep niet thuis die nacht, maar in het huis waar ook twee van de drie vriendinnetjes wonen waarmee ik zou gaan. We hadden die dag ervoor een feestje gehad en waren dus allemaal best wel brak. Maar, net op het moment dat ik weg wilde gaan, kwam ik erachter dat ik mijn sleutels die avond ervoor verloren was. Enorme stress dus, want mijn paspoort lag natuurlijk in mijn kamer en die zat op slot. Mijn huisbaas had gelukkig een reservesleutel maar kon pas om half 4 bij mijn appartement zijn omdat hij eerst nog een voetbalwedstrijd moest spelen. Ik heb al in lange tijd niet zoveel stress gevoeld haha, maar gelukkig was mijn huisbaas op tijd en konden we een taxi naar het vliegveld nemen. Het is dus allemaal goed gekomen, maar op het moment zelf zag ik het echt allemaal even niet meer zitten en zag ik Londen al aan me voorbij gaan haha.

In het vliegtuig werd het niet veel beter, want halverwege de vlucht werd ik wakker uit mijn dutje omdat ik me niet goed voelde. Ik heb claustrofobie en doordat ik de nacht ervoor weinig had geslapen, plus alle stress van de sleutel, ging het even niet goed. Ik viel de hele tijd bijna flauw en had ook steeds het gevoel dat ik moest overgeven. En doordat het vliegtuig zo klein en opgekropt is raakte ik daardoor ook nog eens in paniek. Gelukkig had Elles het geweldige idee om me cola te geven en na een paar slokjes ging het alweer een stuk beter.

Rond half 10 kwamen we aan op Victoria Station, want we hadden vanaf het vliegveld Londen Gatwick de trein genomen. We hadden allemaal ontzettend honger en eindigden bij een enorm leuke pub genaamd Bag ‘O Nails waar we heerlijk gegeten hebben. Ik ging voor fish en chips samen met Adeline, Donea koos voor een burrito en Elles nam een pie. De pub was helemaal in kerststijl versierd, wat het geheel enorm gezellig maakte.

p1160198p1160200Adres Bag ‘O Nails: 6 Buckingham Palace Rd, Victoria, London SW1W 0PP, UK

Na het eten wilden we eigenlijk nog ergens anders een drankje doen, maar we waren allemaal zo kapot van de reis én we moesten nog een stukje reizen naar het hostel en daar inchecken, dat we maar besloten om naar huis te gaan en een goede nacht slaap te pakken. Uiteindelijk gingen we alsnog pas rond 1 uur slapen, maar het idee was goed haha.

Misschien niet zo’n heel boeiende eerste dat van Londen, maar ik kan jullie beloven dat de volgende twee verslagen bomvol zullen staan, want we hebben echt enorm veel gedaan (mijn voeten doen nog steeds een beetje zeer van al het lopen, haha).

Zijn jullie wel eens in Londen geweest? Vinden jullie het ook zo’n geweldige stad? 

Een gedachte over “LONDON #1

  1. Mijn moeder is verliefd op deze stad, dus ben er vaker geweest. Mijn broertje woont nu 45 minuten van Londen af, dan kom je er ook vaker 🙂
    Leuk om te lezen dat je het naar je gezin gehad hebt!
    Liefs Kimberly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s