The Literary Party Dinner Tag

Door Jet van Rabbit Bookz werd ik getagd voor deze leuke tag! Omdat ik al heel lang geen tag meer heb gedaan, besloot ik hem dan maar gelijk in te vullen. Benieuwd wie ik uitnodig aan mijn eettafel? Je komt erachter in deze tag!

decor, dining, and dinner afbeelding

Een personage dat goed kan koken (of dat leuk vindt om te doen)
Eigenlijk moest ik hier meteen denken aan Henry van de Prinses. Hij vindt het heel leuk om te koken én hij kan het ook nog eens goed. Wat wil je nog meer?

Een rijk personage (het geld voor een feestje moet immers ergens vandaan komen)
Hmm, dan ga ik voor Tamlin uit Hof van Doorns en Rozen. Hij is immers een hoge heer en heeft een prachtig landhuis waar ik mijn feestje graag zou willen geven. 🙂

Een personage dat wel eens voor moeilijkheden kan zorgen (wat is
een feestje zonder problemen)
Inderdaad, geen feestje is compleet zonder drama. Liv uit Silber kon zichzelf enorm goed in de problemen werken doordat ze best wel naïef was, maar ik vind haar tegelijkertijd ook super grappig dus ik wil haar wel graag op mijn feestje hebben!

Een personage dat grappig is (een dag niet gelachen is een dag niet geleefd)
Net als Jet kies ik hier voor Fred en George uit Harry Potter. Ik heb me kapot gelachen tijdens de boeken en de films om deze twee jongens. Niet alleen door hun grappen en grollen, maar ook doordat ze gewoon zo grappig praten en leuke grapjes maken. Deze twee wil ik er zeker bij hebben!

Een personage dat heel populair is
Nu ik over deze vraag nadenk, bedenk ik me dat ik helemaal niet zoveel boeken lees met een heel populair personage die ik ook daadwerkelijk leuk vind, haha. Maar toen ik deze tag bij Marcia las, zag ik dat zij Sam uit de Gone serie had gekozen. Dat is echt een goede, want Sam is inderdaad heel populair (bij de meeste dan), en hij lijkt me ook gewoon aardig, dus hij mag best aanschuiven bij het diner.

Een slechterik
Oeeh, leuk! Stiekem hou ik wel een beetje van slechteriken. Eerst wilde ik voor Bellatrix gaan, maar aangezien ik niet wil dat iedereen dood geAvada Kedravra’d wordt, heb ik gekozen voor een iets andere slechterig, namelijk Rhysand uit Hof van Doorns en Rozen. Hij zou het feestje wel eens een mysterieuze wending kunnen geven.

Een koppel (maar ze hoeven niet per se een relatie te hebben)
Dan ga ik natuurlijk voor mijn OTP: Juliette en Warner uit de Touching Juliette serie! Al hoop ik dan niet dat Juliette boos op me wordt omdat ik over Warner heen zit te kwijlen.

Een held/heldin
Juliette is er al, dus die kan ik niet noemen. Weet je wat, ik nodig Harry Potter gewoon uit. Hij is natuurlijk wel een echte held maar hij lijkt me ook heel aardig. En hoe cool zou het zijn als ik tegen mensen kan zeggen dat ik Harry Potter in het echt heb ontmoet? Juist.

Een ondergewaardeerd personage
Oei wat een lastige! Ik ga hierbij denk ik voor Ella uit de Loriënkronieken. Ze is nog relatief jong, maar wel een enorme vechter die niet zomaar opgeeft. Ik vind haar echt heel cool en loyaal en zou haar graag eens een keer spreken!

Een personage dat absoluut niet mag ontbreken
Hmm. Onlangs las ik Pupil en ik vond Ember zo ontzettend leuk, dat ik graag eens met haar zou willen kletsen! En dan kan ze meteen in een draak veranderen en een coole vuurshow geven.

Wat een leuke tag was dit! Volgens mij heb ik zo wel een leuke tafel samengesteld.

Zouden jullie op mijn etentje komen? 

3 gedachten over “The Literary Party Dinner Tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s