New In | Juli 2016

New In posts vind ik altijd heerlijk om te lezen bij anderen. Het is jaloersmakend hoeveel mooie boeken sommigen elke maand toch weer toevoegen aan hun boekenkast. Voor deze maand moet ik jullie echter een beetje teleurstellen. Ik heb maar twee nieuwe boeken! Omdat ik natuurlijk voor vier maanden naar Ierland vertrek heb ik besloten geen nieuwe boeken meer te kopen voor die tijd, omdat ik ze toch niet kan meenemen. Maar ik kreeg wel twee recensie exemplaren binnen!

Foto 30-03-16 16 16 41 (1)

P1150653.JPG

Een kort maar krachtig artikel dus, voor deze maand! De Laatste Ster – Rick Yancey ontving ik eerst als pdf bestand en daarna ook als fysiek exemplaar van uitgeverij A.W. Bruna. Ontzettend leuk! Verkeerd Verbonden – Rainbow Rowell (misschien beter bekend als Landline) kreeg ik van uitgeverij Querido. Ik ben heel benieuwd naar dit boek, want ik heb nog nooit een boek van Rainbow Rowell gelezen, ook al heb ik er veel goede verhalen over gehoord!

Ook kocht ik Dag 21 – Kass Morgan over via via, omdat ik na De 100 écht moet weten hoe het verhaal verder gaat (man, wát een cliffhanger!). Hopelijk krijg ik die nog binnen voordat ik naar Ierland ga.

En dat was het dan alweer voor deze maand. Een kort artikel deze keer, maar hopelijk ga ik in Ierland een heleboel mooie boeken kopen die ik daar aan jullie kan laten zien!

Welke boeken hebben jullie deze maand aan je kast kunnen toevoegen?

5 gedachten over “New In | Juli 2016

  1. Wanneer vertrek je eigenlijk naar Ierland?D Dag 21 vond ik persoonlijk het beste boek in de serie 😀 veel leesplezier alvast! Zelf voegde ik in juli ook maar drie boeken aan mijn kast toe en daar ben ik heel trots op haha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s