New In | Juni 2016

Juni was relatief gezien niet zo’n goede leesmaand voor mij, en qua nieuwe boeken valt het ook heel erg mee! Met dat laatste ben ik stiekem wel blij, want ik wil nog zoveel mogelijk van mijn fysieke TBR lezen voordat ik naar Ierland vertrek. Toch heb ik weer een aantal leuke boeken mogen toevoegen aan mijn boekenkast. Kijk mee!

Foto 30-03-16 16 16 41 (1).jpg

P1150483.JPGAls eerste de fysieke boeken. Black Eyed Susans won ik bij Serendipity Books! Echt heel leuk, want het lijkt me echt een enorm spannende thriller. Mijn moeder wilde hem ook wel lezen zei ze, dus dat zit wel goed! Let the right one in kreeg ik van Mike als vervroegd verjaardagscadeautje omdat hij niet naar mijn verjaardag kan komen vanavond. Vallen ontving ik van uitgeverij Boekerij. Het lijkt me een enorm leuk liefdesverhaal!

Daarnaast heb ik ook een paar ebooks mogen toevoegen aan mijn collectie, die ik vanaf nu niet meer op mijn iPhone hoef te lezen, maar gewoon op mijn ereader! Ik kreeg Januari van uitgeverij Boekerij en ik vond het zo’n leuk boek, dat ik Februari gelijk erna kocht. Van uitgeverij Dutch Venture Publishing kreeg ik Verliefd en Verloren als recensie exemplaar.

Van A.W. Bruna ontving ik ook nog een recensie exemplaar van De Laatste Ster, maar dat gebeurde toevallig net toen ik alle foto’s al had gemaakt. Ook naar dat boek ben ik super benieuwd, al moet ik de vorige delen van die serie eerst nog lezen.

En dat waren de boeken die ik afgelopen maand aan mijn collectie heb mogen toevoegen! Welke boeken heb jij deze maand gekocht/gekregen?

3 gedachten over “New In | Juni 2016

  1. Ik heb “vallen” gekregen en zelfs al uit! Een heerlijk zwijmel-verhaal, ik hou ervan! En black eyed Susans heb ik op mijn ereader staan, lijkt me een mega spannend boek, gauw in beginnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s