Series die ik wil herlezen

Met een enorme TBR stapel die op de loer ligt, recensie exemplaren die gerecenseerd moeten worden én een druk leven schiet het herlezen van boeken er snel bij in. Ik wil meestal toch liever nieuwe boeken lezen, dan oude herlezen. Terwijl herlezen heerlijk is! Je kan nog een keer genieten van een verhaal en je krijgt ook veel meer details binnen. Vandaag zet ik de boeken op een rijtje die ik nog graag wil herlezen.

P1150479.JPG

Loriënkronieken – Pittacus Lore
Het nadeel van de Loriënkronieken is dat als het nieuwe deel uit komt, ik de helft van de vorige delen alweer bijna vergeten ben. En dat is zó jammer, want de boeken zijn echt geweldig. Het lijkt me echt tof om ze allemaal achter elkaar nog een keer te lezen, want dan wordt het verhaal completer dan dat het voor mijn gevoel nu is.

De Test – Joelle Charbonneau
Van De Test wil ik graag het eerste deel herlezen, want die vond ik echt supertof. De overige twee delen vond ik eerlijk gezegd een beetje tegenvallen, maar De Test was zo enorm tof dat ik die graag nog een keer zou willen lezen. Vooral omdat ik al best veel dingen vergeten ben, dus dan is het extra leuk!

Edelsteentrilogie – Kerstin Gier
Volgens mij is het al bijna vijf jaar geleden dat ik deze boeken las, en dat is veel te lang geleden! De boeken zijn enorm grappig, romantisch en lezen als een trein, ook al zien ze er misschien dik uit. Daarom wil ik ze echt graag nog een keer lezen, want ik mis het tijdreizen en ik mis Gideon hihi.

Privé – Kate Brian
Deze boeken kreeg ik vroeger van mijn moeder en verslond ik altijd direct. Het is een soort van Gossip Girl, maar dan iets meer luguber én het speelt zich af op een dure privéschool. Ik vond de boeken altijd enorm spannend en leuk, en ik wil ze graag nog een keer lezen. Ze zijn allemaal ook best wel dun, dus waarschijnlijk doe ik maar twee uurtjes over een boek.

Dat zijn de boeken die ik nog heel graag een keertje zou willen lezen!

Welke boeken wil jij nog graag een keer herlezen? 

4 gedachten over “Series die ik wil herlezen

  1. Ja! De edelsteentrilogie vond ik ook zo leuk. Ik las hem ook een aantal jaar geleden, maar het is idd weer eens leuk om dit verhaal in te duiken. Jah, hoog tijd voor Gideon!

  2. Ik heb het laatste deel van De Test trilogie nog niet gelezen, dus ik zou graag de eerste boeken herlezen en daarna het laatste boek lezen! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s