Mijn favoriete Disneyliedjes

Een tijdje terug schreef ik al iets over mijn favoriete Disneyfilms, maar toen ik me laatst verveelde heb ik zowat een hele middag Disneyliedjes opgezocht en meegezongen op Youtube, waardoor ik meteen zin kreeg om ook een artikel te schrijven over mijn favoriete Disneyliedjes. Waarschuwing: je zal ze de hele dag in je hoofd houden!

Volgens mij heb ik, vergeleken met Youtube, best wel een andere mening over mijn favoriete liedjes dan anderen. Ik vind best veel onbekende liedjes echt veel leuker dan de allerpopulairste, maar ik heb er ook zeker veel klassiekers tussen zitten die waarschijnlijk iedereen wel kent!

Dat is mijn wens – De Kleine Zeemeermin

On My Way – Phil Collins

Son of Man – Tarzan

I See The Light – Tangled 

Colors of the Wind – Pocahontas

Belle – Beauty and the Beast 

Two Worlds – Tarzan

Love is an Open Door – Frozen


Reflection – Mulan

En dit waren ze dan, mijn favoriete Disneyliedjes! Ik ben er vast nog een paar vergeten, dus laat vooral achter wat jouw lievelings Disneyliedjes zijn!

5 gedachten over “Mijn favoriete Disneyliedjes

  1. Vroeger was ik echt verslaafd aan Disney liedjes, zulke mooie teksten ook. Ik ken ze allemaal erg goed. -x-

  2. Ik had vroeger ook cd’s met liedjes van Disney en stond er dan altijd dansend in mijn kamer op mee te zingen hihi! Heerlijk ❤ Mijn favorieten zijn; De liedjes van Tarzan, Colors of the wind uit pocahontas, a whole new world uit Aladdin en Belle & het beest.

  3. De liedjes uit Belle en het Beest zijn geweldig! Een tijdje geleden is er ook een film van Disney’s next gen verschenen (Disney Descendants) waar een accapela versie van ‘Be our guest’ wordt gezongen. Echt fantastisch! Verder staan ‘God help the outcasts’ en ‘The Court of Miracles’ van de Klokkenluider van de Notre Dame en ‘I won’t say I’m in love’ uit Hercules ook op mijn Disney playlist ^^

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s