Scarvenger Hunt Tag

Een hele tijd geleden werd ik door Kwante getagd voor deze leuke tag, dankjewel Kwante! Ik had helaas eerder nog geen tijd om deze tag in te vullen, maar nu heb ik hem toch eindelijk gedaan. De bedoeling van deze tag is dat je in je boekenkast op zoek gaat naar boeken met bepaalde kenmerken. Let’s go!

P1150459.JPG

Vandaag trouwens geen Capture My Week artikel zoals jullie van me gewend zijn, want ik heb afgelopen week tentamenweek gehad en deed werkelijk niks boeiends. Dat had een heel saai artikel geworden, dus die slaan we deze week even over! 

Zoek een boek waarvan de naam van de auteur of de titel een letter Z bevatP1150454.JPGHier koos ik voor het boek Zielen van Stephanie Meyer. Ik heb de filmeditie hiervan ooit eens heel goedkoop op de kop getikt, en vond het boek echt superleuk! Echt een aanrader voor iedereen die van sciencefiction houdt. En de film is ook tof!

Zoek een KlassiekerP1150455.JPGIk zocht en vond er drie! 1984 van George Orwell, Breakfast at Tiffany’s van Truman Capote en To Kill A Mockingbird van Harper Lee. Ik heb nog wel meer classics, maar die staan in mijn andere boekenkast bij mijn vader!

Zoek het oudste boek op je plankenP1150457.JPGBij deze vraag heb ik net als Kwante het boek gezocht wat ik het langste heb. Dat is De Hongerspelen van Suzanne Collins! Het is nog steeds één van mijn favoriete boeken. Zien jullie hoe erg ik hem heb stukgelezen?

Zoek een boek met een sleutel op de kaftP1150460.JPGDit boek heeft niet per se een sleutel op de kaft, maar de titel bevat wel het woord ‘sleutel’. De Geheimzinnige Sleutel van Sarah Moore Fitzgerald was een boek dat mij compleet wist te verrassen. Echt een aanrader!

Zoek iets op je planken dat geen boek isP1150461.JPGIn mijn boekenkast staan bijna alleen maar boeken, omdat ik geen plek heb voor andere dingen! Toch kwam ik dit kaarsenhoudertje tegen die op de onderste plank in mijn boekenkast staat.

Zoek een boek met een meisje op de coverP1150462Dat was niet zo moeilijk, heel veel boeken in mijn boekenkast hebben een meisje op de voorkant staan. Ik heb gekozen voor De Stem van de Zee van Mara Li. Ik heb dit boek nog niet gelezen maar ben er wel heel benieuwd naar, en die cover is zo mooi!

Zoek een boek met een dier op de coverP1150464.JPGOnderaan de cover zie je twee wolven staan! De Wolvenprinses van Cathryn Constable vond ik best een leuk boek, al was het soms wat ongeloofwaardig.

Zoek een niet YA boekP1150465.JPGDan kies ik voor het eerste New Adult boek dat ik ooit las! Stuk van Jou van Sophie Jackson.

Zoek een boek met sterren er opP1150463.JPGDeze was nog best moeilijk, maar De Wereld van Harry Potter heeft aardig wat sterren op de voorkant!

Zoek een boek met gouden lettersP1150466.JPGLegend van Marie Lu heeft gouden letters! Ook dit boek heb ik nog niet gelezen, maar dat wil ik wel snel gaan doen!

En dat was de tag alweer! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen/zien, ik vond hem in ieder geval wel leuk om te doen! Het was leuk om eens op een andere manier door mijn boekenkast te neuzen.

Ik nodig Sanne uit om deze tag op haar Booktube kanaal over te nemen, en natuurlijk ieder ander die deze tag leuk vindt om te doen!

 

 

10 gedachten over “Scarvenger Hunt Tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s