1000 vragen aan jezelf #15

De vijftiende editie alweer van 1000 vragen aan jezelf! Het gaat best hard, want we zitten bijna op de helft!

1000 vragen aan jezelf

421. Wat zijn je doucherituelen?
Niks bijzonders: ik was mijn haar, doe er conditioner in en terwijl die intrekt was ik mijn lichaam. Daarna doe ik meestal nog iets van een facewash en ondertussen geef ik een badkamerconcert.

422. Hoe gevaarlijk is jouw werk?
Niet heel gevaarlijk, al heb ik wel heel vaak mijn handen gebrand aan het koffiemachine en de grills!

423. Van welke bioscoopfilm heb je enorm genoten?
De laatste film die ik in de bioscoop heb gezien, is Jungle Book. Ik vond hem echt ontzettend leuk en vooral heel knap gemaakt. Het is echt een goede film om in de bioscoop te zien, omdat het scherm dan extra groot is!

424. Wat is je favoriete bordspel?
Risk!! Je kunt mij echt wakker maken voor een goed potje Risk, zo eentje die echt vijf uur lang duurt. Ik heb ooit een hele zaterdag één potje Risk gedaan en toen moesten we nog stoppen omdat het te laat werd.

425. Aan wie heb je het laatst een kaartje gestuurd?
Aan de moeder van mijn beste vriendin.

426. Hoe close ben je met je familie?
Ik ben vooral heel close met mijn gezin en mijn opa, dus met Valerie en mijn ouders. Met mijn familie heb ik op zich wel een goede band, maar ben niet super close en we gaan bijvoorbeeld niet samen op vakantie.

427. Wanneer heb je voor het laatst in een microfoon gepraat?
Dat was volgens mij op het feestje dat mijn moeder vijftig werd, want daar hield ik een kort praatje.

428. Heb je weleens last van vakantiestress?
Ja! Ik ben altijd bang dat ik iets vergeet met inpakken, vooral als ik voor langere tijd op vakantie ga. Maar aan de andere kant, zolang je je paspoort, pinpas, telefoon + oplader en medicijnen bij je hebt kan er niet veel mis gaan.

429. Wat zijn de drie leukste gebeurtenissen van vandaag?
Het was niet zo’n hele bijzondere dag, maar de leukste gebeurtenissen waren dat ik weer iets was afgevallen toen ik vanmorgen op de wegschaal ging staan, dat het zonnetje scheen en dat ik weer met een leuke collega werkte waar ik al een tijdje niet mee gestaan had.

430. Doe je soms een middagdutje?
Heel soms als ik het echt niet meer wakker kan houden en ik thuis ben, ga ik nog wel eens een halfuurtje liggen ja.

127.JPG

431. Vind je het belangrijk om je stem te laten horen?
Ja, heel belangrijk. Al vind ik het in sommige situaties wel lastig.

432. Wat snap je niet van het andere geslacht?
Zoveel! Vooral op vrouwengebied af en toe.

433. Kun je jezelf goed vermaken?
Jaaa, geef mij een boek of leuke serie en je hoort mij de hele dag niet. Mijn moeder zei dat ik me als kind ook al heel goed kon vermaken, omdat ik altijd mijn eigen fantasiewerelden bedacht, haha.

434. Kun je makkelijk dingen van je af zetten?
Aan de ene kant wel en maak ik me niet zo’n zorgen om dingen, dan denk ik: alles komt toch wel op zijn pootjes terecht. Maar aan de andere kant ben ik soms echt iemand die lang over dingen loopt te piekeren, omdat ik er dan ook anderen niet mee lastig wil vallen.

435. Hoe vol is je boekenkast?
Te vol! Echt een probleem, want er kan bijna niks meer bij, terwijl er wel boeken binnen blijven komen. Ik heb al twee planken die eigenlijk niet voor boeken bedoeld zijn moeten opofferen, maar het begint alweer heel vol te raken. Ik denk dat ik binnenkort maar een paar boeken naar de Kringkoop moet brengen, met pijn in mijn hart..

436. Ben je tevreden met je handschrift?
Ja heel blij! Iedereen zegt altijd dat ik een heel mooi handschrift heb en dat vind ik eigenlijk zelf ook wel, dus ik heb niks te klagen.

437. Kunnen je handen maken wat je hoofd wilt?
Niet altijd helaas. Ik had op de middelbare school altijd hele goede ideeën voor tekenen/handvaardigheid/textiele werkvormen, maar mijn handen zijn helaas niet zo creatief als mijn hoofd!

438. Hoe vaak kijk je dagelijks in de spiegel?
Als er ergens een spiegel hangt kijk ik erin haha. Best vaak dus. Vooral als ik op mijn kamer zit, want daar heb ik best veel spiegels hangen.

439. Klaag je snel over lichamelijke kwaaltjes?
Nee, ik hou het eerst altijd voor mezelf totdat ik me er echt zorgen over ga maken.

440. Like je weleens berichten op Facebook die je eigenlijk niet leuk vindt?
Haha, nee eigenlijk niet.

149.JPG

441. Hoe persoonlijk is je inrichting?
Best persoonlijk volgens mij. Mijn beide kamers zijn heel licht en vrolijk, en dat ben ik zelf ook wel. Daarnaast heb ik ook veel foto’s en persoonlijke spullen staan/hangen.

442. Welke songtekst heb je jarenlang verkeerd meegezongen?
Haha, ik moet meteen denken aan het liedje This Love van Maroon 5. Op een gegeven moment zingt de zanger ‘She said goodbye’, maar ik dacht altijd dat het ‘sushi goodbye’ was. :’) Dat was overigens wel toen ik nog op de basisschool zat.

443. Zou je veel hoogtepunten willen meemaken als dat betekent dat je ook veel dieptepunten meemaakt?
Dit is echt een moeilijke vraag. Ik denk dat ik dan toch liever zou kiezen voor een ‘gemiddeld’ leven met niet zoveel hoogte- en dieptepunten in plaats van heel veel hoogtepunten en heel veel dieptepunten, want ik ben een beetje bang voor wat die dieptepunten dan zullen zijn.

444. Met wie had je onlangs een leuk gesprek?
Af en toe hebben Sanne en ik zo’n leuk gesprek over Whatsapp die tot na middernacht doorgaan. Dan sturen we elkaar spraakmemo’s van hoe hard we moeten lachen en maken we allerlei grapjes. Die gesprekken vind ik altijd heel erg leuk.

445. Wat drink je het meest op een dag?
Water en thee, eigenlijk drink ik niks anders meer.

446. Welk liedje heb je het laatst gezongen?
Net kwam One Last Time van Ariana Grande voorbij en toen kon ik het niet laten om mee te zingen haha.

447. Kun je lachen om jezelf?
Haha ja soms moet ik wel lachen om mijn eigen grappen, maar niet heel erg ofzo.

448. Wanneer heb je voor het laatst een hoofdmassage gehad?
Dat is denk ik al een jaar geleden, toen ik naar een kapper ging die ook een massagestoel en alles had. Dat was zo fijn!

449. Hoe ziet je favoriete zondagochtend eruit?
Wakker worden rond tien uur, ontbijten met croissantjes, aardbeien en een eitje, en daarna lekker luieren. Perfect!

450. Maak je weleens een lange wandeling in je eentje?
Heel af en toe als ik echt even mijn hoofd wil leegmaken. Zou ik eigenlijk vaker moeten doen, want ik vind het altijd zo ontspannend!

Dat waren de vragen weer voor vandaag! Met wie had jij voor het laatst een leuk gesprek? 

Een gedachte over “1000 vragen aan jezelf #15

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s