Music Favourites #3

Jeetje wat is het al een tijd geleden dat ik een Music Favourites deed! Schandalig. Ik vond het vandaag wel weer eens tijd om een aantal liedjes op een rijtje te zetten die ik graag luister. Mijn Spotify premium abonnement loopt eind deze maand af (snik) dus ik besloot nog even goed gebruik te maken van het grote aanbod. Deze nummers staan de afgelopen weken bij mij op repeat.

Lievelings – Teske

Ik vind dit nummer van Teske zo heerlijk vrolijk en relaxed. Ik word er heel vrolijk van!

Let Me In – Grouplove

Hoewel ik de film The Fault in our Stars al zeker anderhalf jaar geleden heb gezien, heeft dit liedje blijkbaar nooit echt indruk op me gemaakt, want ik ontdekte het eergisteren pas! Sindsdien heb ik er wel veel naar geluisterd, en ik vind hem nog steeds erg leuk!

Back To You – Twin Forks

Dit heerlijk vrolijke nummer ontdekte ik doordat ik de playlist van Reign op Spotify héél vaak luister onder het wandelen of reizen. Ik vind het zo’n lief liedje, en word er ook heel vrolijk van!

White Tigar – Izzy Bizu

Ik merk wel dat ik deze Music Favourites alleen maar vrolijke deuntjes plaats. Misschien komt dat wel omdat het weer mooier weer wordt, en ik hierdoor automatisch naar vrolijke liedjes ga luisteren. Dit is in ieder geval echt een feelgood nummer!

Fast Car – Jonas Blue

En de laatste alweer voor vandaag! Dit is echt hét perfecte nummer voor een road trip (en niet alleen door de titel haha).

Welke muziek luisteren jullie op dit moment? 

2 gedachten over “Music Favourites #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s