1000 vragen aan jezelf #9

Eigenlijk zou ik op dit moment voor mijn tentamens moeten leren (morgen, ieks!), maar weer dertig vragen invullen over mezelf is natuurlijk veel leuker en interessanter. Laten we snel beginnen!
1000 vragen aan jezelf

241. Heb je een missie in je leven?
Hard werken voor mijn dromen, gelukkig worden en zoveel mogelijk van de wereld zien!
242. Ben je aan iets verslaafd?
Aan lezen en theedrinken. En vooral aan die combinatie.
243. Welk overlijden heeft je het meest aangegrepen?
Mijn oma’s zijn twee maanden na elkaar gestorven, en dat was een ontzettend zware periode. Ook al was ik nog maar acht, ik kan me alles nog goed herinneren. En ik heb het er soms nog wel best moeilijk mee. En het overlijden van mijn katjes (Tommie, Joris en Micky) deed ook veel pijn, omdat ze allemaal op hele jonge leeftijd zijn aangereden (4 jaar, 3 jaar en 6 maanden).
244, Hoe zou de titel van jouw autobiografie luiden?
Hoe ik de wereld rondreistte met een camper vol met boeken (hoop ik dan).
245. Hoeveel lijk je al op wie je wilt zijn?
Dat gaat in ieder geval de goede kant op. Qua innerlijk probeer ik sowieso het beste uit mezelf te halen. Qua uiterlijk ben ik hard aan het werk om me nóg beter te voelen in mijn lichaam.
246. Wanneer moet je een relatie beëindigen?
Als je niet meer gelukkig bent, ook al is dat soms moeilijk om aan jezelf toe te geven.
247. Hoe belangrijk is je werk?
Nog niet heel belangrijk, aangezien ik nog niet écht iets doe waar ik later mee verder wil (werken in een koffiezaakje is niet echt mijn dreamjob), maar ik vind het wel ontzettend leuk om te doen en dat is ook belangrijk!
248. Wat had je graag goed willen kunnen?
Gitaar spelen! Want dat neem je makkelijker ergens mee naartoe dan een piano.
249. Maakt geld gelukkig?
Hoewel ze zeggen van niet, denk ik wel dat het invloed kan hebben. Geld is geen vereiste voor geluk, maar het kan er zeker bij helpen.
250. Zou je je partner nu opnieuw willen uitkiezen?
Ik zou best een partner willen uitkiezen, maar ‘opnieuw’ is irrelevant, want die heb ik niet. :’)
hair, girl, and friends afbeelding
251. In welke sport denk je goed te zijn?
Ik heb zeven jaar gehockeyd, dus volgens mij kan ik dat wel aardig (al weet ik niet of ik het nog steeds goed kan, aangezien ik het al een paar jaar niet meer heb gedaan). En, is lezen een sport? Daar ben ik namelijk héél goed in.
252. Veins je vaak interesse?
‘Vaak’ is nogal een vaag begrip, maar er zijn van die mensen die soms verhalen van een halfuur kunnen vertellen zonder dat er een clou is. Dan doe ik wel alsof ik geïnteresseerd ben maar eigenlijk luister ik dan niet echt. Slecht he?

253. Ben je een goede verhalenverteller?
Dat is nogal lastig om over jezelf te zeggen haha. Ik weet het eerlijk gezegd echt niet! Op papier denk ik wel, maar in real life? Géén idee.

254. Wie gun je het allerbeste?
Alle mensen die ik lief heb en die mij ook het allerbeste gunnen.

255. Waarvan heb je spijt dat je het gemist hebt?
Hmm, moeilijke vraag. Ik kan zo even niets bedenken eigenlijk.

256. Kun je goed je zinnen verzetten?
Aan de ene kant raak ik bijvoorbeeld heel snel afgeleid als ik aan het studeren ben. Maar als ik in een goed boek zit dan gebeurt alles om me heen zonder dat ik het doorheb. Dus het ligt een beetje aan de situatie!

257. In welke kleren voel je je het lekkerst?
Twee soorten stemmingen: 1. Onesie, 2. Op en top outfit met alles erop en eraan. Die eerste komt alleen vaker voor dat de tweede haha.

cat, cute, and animal afbeelding

258. Waarvan had je nooit gedacht dat het jou zou overkomen?
Dat ik in het bestuur van mijn studievereniging terecht zou komen bijvoorbeeld. Of dat ik aangenomen werd bij mijn favoriete koffiezaakje. Óf dat ik geselecteerd werd voor de University of Limerick in Ierland. Er zijn zoveel dingen te bedenken!

259. Had je graag van het andere geslacht willen zijn?
Neeeeee. Ik ben een echt meisje-meisje en moet er niet aan denken om een jongen te zijn. Al lijkt het me wel heerlijk om niet zo veel last te hebben van die vervelende hormonen.

260. Van wie word je weleens moe?
Van mijn moeder als ze zegt dat ik de vaatwasser moet uitruimen en dat ik te weinig doe in huis, haha. Maar ze is ook wel lief hoor.

261. Wat zijn je favoriete gespreksonderwerpen?
Boeken! Of herinneringen ophalen, dat kan ik echt uren doen. Of bloggen! Of katten!

262. Kun je makkelijk je fouten toegeven?
Ligt eraan met wie ik een discussie heb en ik welke stemming ik ben. Meestal kan ik wel makkelijk mijn fouten toegeven als ik weet dat ik fout zit, maar als ik er van overtuigd ben dat ik gelijk heb zal ik nóóit toegeven.

263. Wat wil je nooit meer doen?
Spijt hebben van iets dat ik niet gedaan heb.

264. Wat is je standaard gemoedstoestand?
Dat ik me vrolijk voel, maar het wel druk heb en een beetje moe ben. Maar meestal voel ik me gewoon prima!

265. Is alles waar wat je zegt?
Nee, soms maak ik wel eens een leugentje voor bestwil. Of ik zeg iets wat niet waar is als grapje, maar dan vertel ik daarna natuurlijk wel dat het een grapje was haha.

flowers, pink, and tulips afbeelding

266. Wat betekent muziek voor je?
Heel veel! Voor elke stemming is er wel een soort muziek die daarbij past. Ik vind het heerlijk om naar muziek te luisteren en ik vind het nóg fijner om zelf muziek te maken.

267. Heb je weleens een huilbui gefaket?
Nee volgens mij niet. Ik kan helemaal niet nep huilen!

268. Werk je graag samen of liever alleen?
Liever alleen, want ik wil alles graag op mijn manier doen. Daarom vind het ik zo fijn om mijn eigen blog te hebben! Ik vind het alleen fijn om samen te werken als ik niet zo goed weet hoe ik een bepaalde opdracht bijvoorbeeld moet maken.

269. Voor welke fout straf je jezelf nog steeds?
Volgens mij doe ik dat niet. Want dat heeft ook eigenlijk geen zin, toch? Iedereen maakt fouten. Als je er maar van leert.

270. Welke verliefdheid snap je niet van jezelf?
Ik ben volgens mij één keer écht verliefd geweest en toen had ik ook een relatie van twee jaar, dus dat snap ik wel van mezelf, haha. Ik heb niet echt een verliefdheid die ik niet van mezelf snap!

Dat was het weer voor vandaag. Tot morgen en fijne zondag allemaal ❤

 

Een gedachte over “1000 vragen aan jezelf #9

  1. Pingback: TAG: #PixarBookTag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s