Series die ik nog wil kijken #1

Er zijn zóveel leuke series uitgebracht dat het bijna onmogelijk is om ze allemaal te kijken. Zeker als je nog een druk studentenleven inclusief baantjes en sporten ernaast heb. Daarom leek het me leuk om een lijstje te maken met series die ik óóit nog graag zou willen kijken. Ik heb het wel in meerdere delen verdeeld, want anders wordt deze post écht te lang.

flowers, white, and laptop afbeelding

Teen Wolf
Volgens mij heb ik ooit een stuk of vijf afleveringen gezien, en toen vond ik het best oké, maar niet spectaculair. Toch hoor ik van veel mensen dat de serie alleen maar leuker wordt, en daarom wil ik hem graag verder kijken! Er zijn wel al vijf seizoenen uitgebracht, dus ik heb zeker nog wat te kijken!

 

Awkward
Volgens mij heb ik lang geleden de eerste twee seizoenen van Awkward gekeken en ik vond het hi-la-risch, maar daarna ben ik er om onbekende rede mee gestopt. Ik zou het graag weer opnieuw willen kijken, want ik vind de serie echt heel grappig én af en toe ook heel herkenbaar met al die ongemakkelijke momenten.

The Magicians
Dit zag ik ergens op Facebook voorbij komen, en het schijnt dus gebaseerd te zijn op een boek(enserie) en zit vol met magie (duh). Het verhaal klinkt heel erg tof, al heb ik niet alleen maar positieve verhalen gehoord. Ach, juist goed om dan zelf te beoordelen of het leuk is of niet. Deze serie is nog niet zo heel oud, er zijn nog maar 12 afleveringen uitgezonden.

Sense 8
Hier las ik ooit over op een andere blog (ik weet niet meer welke), en het klonk toen ontzettend tof, waardoor ik hem meteen op mijn to-watch lijstje zette. Ik weet niet precies waar het over gaat, maar het is in ieder geval science fiction en gaat over acht vreemden over de hele wereld die op een bepaalde manier met elkaar verbonden zijn. Het maakt mij in ieder geval erg nieuwsgierig!

The Originals
The Vampire Diaries vind ik super leuk (ook al moet ik nog een heel seizoen inhalen, oeps), maar vind ik wel steeds meer uitgemolken worden. The Originals is een vrij nieuwe spin off serie van The Vampire Diaries en schijnt net zo tof te zijn, waardoor ik hem erg graag wil zien. Ik vond the Originals altijd erg leuk in TVD dus ik ben heel benieuwd hoe ze het in hun eigen serie doen.

Oeps, dit is nog maar een héél klein deel van de series die ik nog graag wil zien, dus jullie kunnen meer van dit soort artikels verwachten! Ik vind het namelijk ook wel handig om alles op een rijtje te krijgen.

Welke serie staat nog heel hoog bovenaan jouw to-watch lijstje? 

 

 

 

10 gedachten over “Series die ik nog wil kijken #1

  1. Ik dacht ook dat teen wolf niets voor mij was, maar nu is het een van mijn favoriete series! Ook the originals is een van mijn favoriete series, zeker het laatste seizoen! Sense 8 heb ik ook gezien en vond ik een hele bijzondere serie. Ik wil graag shadowhunters kijken, maar moet eerste de boeken lezen.

    xx

  2. Eigenlijk heb ik er op dit moment geen één. Nou ja. Agents of S.H.I.E.L.D. dan misschien. Die moeten we echt gaan aanschaffen, over een jaar of 6. Ik vermoed dat het een 5 of 6 seizoenen serie wordt. En dan nog een jaartje of wat wachten, en dan als set aanschaffen 🙂
    De series die jij leuk vind, had ik vast ook leuk gevonden als tiener. Maar ja, als je Buffy gezien hebt, ben je verpest voor jeugdseries.

  3. Op dit moment ben ik Prison Break aan het bekijken. Deze serie had ik nog niet gezien (shame on me!) maar uiteindelijk zijn er nog zoveel die ik niet gezien heb… Als ik Prison Break volledig heb uitgekeken, kijk ik samen met mijn vriend alle seizoenen van The Vampire Diaries. Ik ben grote fan en heb ze allemaal op DVD dus dat is geen probleem. Daarnaast moet ik ook nog seizoen twee en drie bekijken van The Originals om terug mee te zijn maar blijkbaar zijn deze niet zo goed als de eerste… Na The Vampire Diaries volgt Breaking Bad. Deze serie heb ik ook al gezien maar mijn vriend nog niet volledig, onterecht! Verder zal ik ook eens een lijstje maken zoals jou, zodat ik eens weet welke ik nog eens wil bekijken en niet herbekijken! 🙂

  4. The Magicians staat bij mij wel hoog de lijst en ik wil heel graag The vampier diaries weer eens oppakken.

  5. Ik kijk op dit moment Once Upon a Time maar ik wil nog heel graag Gossip Girl, The Lying Game en Eye Candy zien. Misschien ook nog wel Teen Wolf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s