The Book Gif Tag

Oh jongens, alweer een tag! Worden jullie al gek van me? Ik werd laatst getagd door Jet van Rabbit Books en omdat deze tag heel grappig is, wilde ik hem graag overnemen! Het is de bedoeling dat ik bij elke titel die Jet mij gegeven heeft, ik een bijpassend gifje vind. Lets go!

Harry Potter and the Philosopher’s Stone

Jaaaa Harry Potter!

Paper Towns – John Green

Ik vond Paper Towns helaas nog al tegenvallen. Aan het einde had ik een beetje een ‘was dit het nou’ gevoel.

Twilight – Stephanie Meyer

Ik heb nooit de interesse gehad om Twilight te lezen, omdat ik de films zwaar vond tegenvallen. Het personage Bella is nu toch al helemaal verpest in mijn inbeelding, dus heeft het denk ik niet zoveel zin meer om de boeken te lezen.

Divergent – Veronica Roth 

Ik vond Divergent echt een top boek. Heel origineel en goed uitgewerkt. Helaas vond ik de daaropvolgende delen steeds minder leuk, vooral Samensmelting was meh. Maar het eerste deel? Echt top.

The Hunger Games – Suzanne Collins

De Hongerspelen was de eerste echte YA dat ik las en ik werd er helemaal door omver geblazen. Ik kon niet eten, drinken, slapen en denken zonder met mijn gedachten bij Katniss en de Arena te zijn. Ik vind het nog steeds fantastische boeken.

Tweedehands Vleugels – Vanessa Gerritse

Ik vond Tweedehands Vleugels heel leuk om te lezen! Het was een lekker romantisch boek, en ik vond Max ook heel erg leuk. Ik ben nu trouwens bezig in Zilveren Vleugels, het vervolg, dus ik ben benieuwd!

Gone – Michael Grant

Ik moest zo lachen om deze. Gone is echt een geweldige serie en er gebeuren zoveel bizarre dingen dat dit gifje daar perfect op aansloot.

Across The Universe – Beth Revis

Nog niet gelezen, dus ik weet het niet!

Vampire Academy – Richelle Mead

Ook nog niet gelezen.. Maar gelukkig wel een gifje van een andere (hele) knappe vampier!

De IJzerkoning – Julie Kagawa

Jaa ik hou van die serie!

Dit was mijn Book Gif Tag. Ik heb echt lol gehad met het maken ervan, er zijn zulke grappige gifjes te vinden op Tumblr. Stiekem wilde ik gewoon nóg meer titels van boeken haha. Ik tag Jaike Evelien en Mariëlle en Liz en deze titels heb ik voor hen bedacht:

  1. Robijnrood – Kerstin Gier
  2. Fallen – Lauren Kate
  3. De Labyrintrenner – James Dashner
  4. Vrees Me – Tahereh Mafi
  5. Silber – Kerstin Gier
  6. De Selectie – Kiera Cass
  7. The Fault in Our Stars – John Green
  8. Narnia – C.W. Lewis
  9. De Glazen Troon – Sarah J. Maas
  10. Verkozen – P.C. Cast

Over welke boeken denken wij hetzelfde?

 

3 gedachten over “The Book Gif Tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s