New In | February 2016

Jippie, ik ben weer braaf geweest deze maand! In januari kocht ik helemaal geen boeken, en in februari maar drie! Daarnaast won ik ook nog eens een boek, dus deze maand een bescheiden book haul, maar daarom niet minder leuk!

tumblr_nv7udyQrts1s7a0b4o1_1280.jpg

2016-02-28 17.11.43.jpg

De voeten van Abdullah – Hafid Bouazza
Dit is niet een boek wat ik snel uit mezelf zou bestellen, maar voor de boekenclub van mijn studievereniging lezen we dit boek deze maand want.. de schrijver ervan komt naar de VU! Op het moment dat ik dit schrijf ben ik nog niet begonnen en begin ik hem een beetje te stressen, maar gelukkig is hij erg dun dus dat komt vast wel goed!

Het geestige leven van Lucy Shaw – Tamsyn Murray
Dit boek won ik bij Liz van Pluizenbol. Ik had eigenlijk nog nooit van dit boek gehoord, maar het is van Blossom Books en klinkt heel grappig, dus ik ben benieuwd!

De Naam van de Wind – Patrick Rothfuss
Ah jongens, hoe vaak ik dit boek wel niet aangeraden heb gekregen! Sanne die zeurt al twee jaar dat ik hem moet lezen, iemand van mijn studievereniging die veel leest raadde hem me aan en ik heb er zoveel goede recensies over gelezen! Toen ik hem dus voor een prikkie kon overnemen van iemand, twijfelde ik geen moment. Helaas is het boek wel flink beschadigd (de rug is gebroken, er zit een vouw in de omslag en de onderkant zit vol vlekken) waardoor ik wel een beetje teleurgesteld was, maar hé, het verhaal blijft natuurlijk hetzelfde en dat is het belangrijkste. Ik kan niet wachten om hier in te beginnen!

Water & Vuur – Victoria Scott
Hier hebben jullie afgelopen week een recensie over kunnen lezen. Ik kocht dit boek over via Marktplaats en diezelfde dag las ik hem ook uit. Ik vond het verhaal heerlijk om te lezen! Spannend met originele elementen en schattige dieren, top! Ik ben benieuwd naar het vervolg.

Dat was het alweer voor deze maand! Ik ben trots op mezelf, want ik heb aardig wat meer gelezen dan dat ik heb gekocht. Zo komt er misschien toch ooit een einde aan die alsmaar groter wordende to-read stapel.

Welke boeken hebben jullie deze maand binnen gekregen? 

 

5 gedachten over “New In | February 2016

  1. Bij mij is het ook een bescheidde maand geweest. Niet veel kunnen lezen, dus ook niks gekocht. Behalve oorlogswinter, die 1 euro was. Die kon ik niet laten liggen.

  2. Anna van Niccolo Ammaniti, die heeft mijn moeder gekocht, want zij wil hem ook lezen. Soms wel handig, een moeder die ook keiveel leest. En Cruel Beauty via The Book Depository. In een opwelling, want ik wilde het boek lezen, maar het is slecht te vinden in bibliotheken, zeker omdat het niet vertaald is. Het kwam vandaag aan!

  3. Mama en ik maken altijd de fout om als we in Leuven zijn altijd ‘even’ de Fnac binnen te gaan… Resultaat: zes boeken rijker. Ik heb het Blogboek aangeschaft aangezien ik nog wat nieuw ben op het vlak van bloggen, Dwaaleiland van Melissa de la Cruz (ben een sucker voor Disney, Duizend stukjes van jou van Claudia Gray, en de Glazen Troon en de Donkere Kroon van Sarah J. Maas. Mama heeft zich dan ook nog een vervolg aangeschaft van de Godenoorlogen.

  4. Leuke boeken allemaal! Ik heb in februari The Heir, Glass Sword en ook Red Queen binnen gehaald. Vorige maand had ik deze boeken allemaal (behalve Glass Sword) al gelezen in het NL maar ik was in Londen dus kocht ik al deze boeken in het Engels 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s