WIN! Leugens & Loverboys

2015-12-18 12.32.26

Vorige week behaalde ik de 100 volgers op Bloglovin. Honderd! Dat betekent heel veel voor mij. Ik had nooit verwacht dat ik in vijf maanden tijd zo snel zou groeien.

Natuurlijk ben ik jullie stuk voor stuk dankbaar, en daarom wil ik graag iets terugdoen. Ik geef niet één, maar twee boeken van Helen Vreeswijk weg! Zo kan ik twee mensen blij maken en dat is natuurlijk extra leuk.

Loverboys
Mo is knap, spannend en een beetje mysterieus. Mo is een loverboy, hij is doelbewust op zoek naar jonge meisjes die zich niet goed in hun vel voelen en niet al te stevig in hun schoenen staan. Mo overlaadt hen met cadeaus en doet alles om het de meisjes naar de zin te maken.
Lisa en Kelly worden allebei smoorverliefd op hem en dat is precies wat hij wil. Hij speelt de twee vriendinnen tegen elkaar uit, maar de meiden willen hem niet teleurstellen en zeker niet verliezen. Om te bewijzen dat ze van hem houden, gaan ze ver. Veel te ver. Door toedoen van Mo komen ze in de prostitutie terecht. Dan volgt een barre strijd om te ontsnappen aan zijn terreur.

Leugens
De vader van Alfred is bedrijfsleider, zijn moeder carrièrevrouw. Ogenschijnlijk een gewoon gezin, maar Alfred en zijn zus zien dagelijks hoe hun moeder mishandeld wordt. Alfred hoopt maar één ding: dat zijn vader snel oprot.
Op een dag krijgt Alfred verkering. Het meisje wordt een obsessie, hij is bang haar te verliezen. Omdat hij vaak getuige is van geweld, verandert hij van slachtoffer in dader. Na een uitbarsting verbreekt zijn vriendin de relatie. Alfred draait door en legt de schuld bij zijn vader. Hij wil wraak. Intussen heeft zijn moeder na jaren van geweld besloten te scheiden. Dat is niet naar de zin van haar man. Ook hij wil wraak.

Wat moet je doen om kans te maken?
– Laat in de reacties weten voor welk boek jij mee wil loten
– Zorg dat je een geldig emailadres opgeeft zodat ik de winnaars een berichtje kan sturen
– Voor extra kans kun je mijn blog volgen op Bloglovin, Facebook of Twitter en/of dit bericht op Facebook/Twitter delen.

De winnaars krijgen op 1 januari een mailtje, want dat is een goed begin van 2016, toch? 😉

Fijne dag allemaal!

 

25 gedachten over “WIN! Leugens & Loverboys

 1. Lastige keuze… Ik doe mee voor Loverboy, denk ik. Het zijn allebei heftige boeken, dus ik kan niet vrolijk zeggen dat een boek het leukst is, en eigenlijk kan ik niet kiezen…. Ik volg je via Bloglovin en heb je pagina geliket via FB!

 2. Gefeliciteerd met het behalen van 100 volgers en ook zo snel!!! Heel gaaf! Ik zou mee willen doen voor het boek leugens, die spreekt me heel erg aan.

 3. Wat een leuke actie! Van harte gefeliciteerd met de 100 volgers! Ik zou graag meedoen voor het boek Loverboys. De boeken van Helen Vreeswijk vind ik allemaal erg goed.
  Ik heb geliked, gedeeld, getweet en gesaved. (twitter @paramara1982)
  Fijne Kerstdagen!!!

 4. Zo te zien heb je een fijne en gezellige kerst gehad! Alvast een mooie jaarwisseling!
  Gefeliciteerd met je volgers! Graag waag ik een kansje voor Leugens, van deze twee boeken lijkt mij die het spannends! Ik volg je op FB (eigen naam) en op twitter en Bloglovin’ onder (@)TurtleBookwurm. Gedeeld op twitter en gesaved op Bloglovin’.

 5. Graag doe ik mee voor Loverboys!
  Volg op bloglovin en twitter,

  Ik wens je een knallend en mooi uiteinden en Nieuwjaar!

 6. Leuke actie, ik zou heel graag meeloten voor het boek Leugens. Fijne jaarwisseling en heel veel leesplezier in 2016

 7. 👏🏼👏🏼👏🏼 100 volgers goed bezig!!!
  Ik zou dan we heel graag mee willen loten voor loverboys.
  En alvast een gelukkig nieuw jaar🎆

 8. Leuke actie! Maak graag kans op loverboys. Wil dat boek al heel lang lezen/hebben maar komt er telkens niet van. Ik volg je op facebook en bloglovin en dan deze actie delen 😊

 9. Ooh super super super graag Leugens het boek wat ik nog moet hebben. Zou mij zo blij maken. En natuurlijk gefeliciteerd met het balen van de 100 likes. Ik volg je op Facebook blog eigenlijk alles wat er staat 😊😊😊😊😊😊😊

 10. Wat een leuke blog! Ik doe mee voor loverboys! Ik heb nog geen boeken van Helen Vreeswijk maar het lijken me hele gave boeken. Duimen maar! ✌✌

 11. Ik doe mee voor het boek Loverboys! Dit boek heb ik jaren geleden gelezen en vond het een prachtig boek. Zou hem graag nog een keer willen lezen 🙂

 12. Leuk! Ik zou het leuk vinden om loverboy te winnen. Maar eigenlijk is leugens ook een leuk boek. Fijne jaarwisseling!

 13. ik ben erg benbieuwd naar ‘leugens’. wat leuk dat je al op zoveel likes zit. ik volge je op facebook en twitter.

 14. Ik wil graag kans maken op leugen.
  Van de beste schijfster ever

  Hierbij wil ik gelijk je de beste wensen heven voor 2016 dat er nog maar veel volgers mogen komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s