Ik wil meer reizen (.nl)

Laatst toen een vriendinnetje van mij haar verjaardag vierde, vroeg ze als cadeautje spullen van de website Ikwilmeerreizen. In eerste instantie dacht ik dat dit een webshop was, maar na wat research kwam ik er achter dat er eigenlijk veel meer is dan dit! Zo is deze site eigenlijk een reisblog van twee meiden (en een mannelijke gastblogger), die zelf ook een webshop hebben opgezet met hele leuke hebbedingetjes voor elke reisliefhebber.

Allereerst iets over de blog. Deze bestaat uit veel uiteenlopende onderwerpen, maar met als hoofdthema natuurlijk reizen. Zo staan er leuke DIY’s op, maar ook reisverslagen, tips en tricks, en héél veel mooie foto’s. Vooral de reisverslagen vind ik leuk om te lezen. De schrijfstijl van alledrie is ontzettend vlot, waardoor je heel snel door een artikel heen bent.

De giftshop trok natuurlijk als eerste mijn aandacht, omdat we een cadeautje gingen bestellen voor Sanne. Als traveljunkie zag ik ontzettend veel leuke dingen die ik het liefst ook voor mezelf zou bestellen. Hieronder een paar op een rijtje:

Linnen tas ‘Colour your world’€9,95 – Tote bag

paspoorthoesje met paspoort

€9,95 – Paspoorthoesje

Kussenslopen-Dreams-travel-anywhere

€14,95 – Kussensloop

I was here Travel journal for the curious minded

€14,95 – Reisdagboekje

Dat reisdagboekje vind ik echt geweldig, maar helaas heb ik er vorig jaar al eentje gekocht die ik eerst moet volschrijven van mezelf. Ach, niet erg. Des de meer reden om te gaan reizen en dat boekje vol te schrijven!

Ze hebben nog veel meer leuke dingen, maar deze staan in ieder geval bij mij op mijn verlanglijstje. Als laatste wil ik jullie ook nog even wijzen op het toffe Instagramaccount van deze site. Daar plaatsen ze namelijk hele mooie en bijzondere foto’s van de reizen die ze maken (@travelingdutchies):

Ik vind deze site in ieder geval super leuk. Ohja, dit bericht is niet gesponsord trouwens, ik ben gewoon erg enthousiast. 🙂

Kende jullie ikwilmeerreizen.nl al? 

2 gedachten over “Ik wil meer reizen (.nl)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s