Leuke zoektermen op mijn blog #1

Een groot deel van mijn bezoekers komt op mijn blog terecht via zoekmachines. Het is heel grappig om te zien via wat voor zoektermen mensen op mijn blog terecht komen. Sommige zijn heel logisch, zoals bijvoorbeeld Recensie... Maar van andere termen snap ik écht niet dat ze naar mijn blog leiden! In deze nieuwe ‘serie’ laat ik zien via welke gekke termen mensen op mijn blog terecht komen.

Hoe maak je een kamer minimalist – Aangezien een minimalist een persoon is, weet ik niet precies hoe je een kamer een minimalist wil maken. Sorry!

Is Riga een leuke stad – Zeker weten! Hier wordt echt héél veel op gezocht.

Mooie cadeau alweer voor mijn verjaardag – Fijn dat deze persoon een mooi cadeau voor zijn/haar verjaardag heeft gekregen. Ik snap alleen niet zo goed wat deze persoon zoekt, maar waarschijnlijk is diegene hier terechtgekomen.

Afbeelding houd mij netjes – Van deze heb ik werkelijk geen idee wat er mee bedoeld wordt.

Disfordazzle – Oeps! Deze persoon kwam waarschijnlijk op de verkeerde blog terecht.

Sexslaaf verhaal op Wattpad – Ehm, wat? Dit was even een verrassing toen ik deze zag in mijn statistieken, maar ook wel heel grappig. Ik heb hier nooit over geschreven! Ik denk dat deze persoon waarschijnlijk bij dit artikel uit kwam.

Recensie van die book Duff – Haha, ik vind vooral de beschrijving van deze zoekterm grappig. Waarschijnlijk was deze persoon op zoek naar een recensie van een boek van Hilary Duff. Die is inderdaad op mijn blog te vinden!

Wat is precies nail polish – Voor zover ik weet is nail polish gewoon nagellak. Daar heb ik niet zoveel over geschreven op mijn blog, maar ik denk dat deze persoon hier terecht is gekomen.

Tips parkeren bergen Noorwegen – Deze zoekterm kan eigenlijk op twee manieren geïnterpreteerd worden. Ten eerste zouden deze mensen zich kunnen afvragen hoe je het beste in de bergen kunt parkeren óf ze willen weten waar je in Bergen (Noorwegen) het beste kunt parkeren. In dat laatste geval hebben ze geluk gehad, ik heb namelijk een artikel over Bergen geschreven.

Ik vind dit echt heel leuk om te doen, het is zo grappig om te zien via welke zoektermen mensen op jouw blog terecht komen! Over een tijdje ga ik dit nog eens doen, hopelijk zijn er dan weer een hoop grappige zoektermen bij gekomen.

Wat is de gekste zoekterm die bij jouw blog gebruikt is? 

4 gedachten over “Leuke zoektermen op mijn blog #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s