Met deze personages zou ik wel willen ruilen

Als je zoveel boeken leest en series en films kijkt maak je kennis met heel veel personages. Bij sommige personages moet je er niet aan denken om in hun huid te kruipen, maar bij andere juist weer wel! Neem de Hongerspelen als voorbeeld. Eén van mijn favoriete series, maar ik moet er niet aan denken om Katniss te zijn! Ik wilde vandaag eens op een rijtje zetten met wie ik dan wél wilde ruilen. En geloof me, dat was nog best moeilijk, want de meeste personages hebben helemaal niet zo’n leuk leven als het is om er over te lezen.

cair paravel

Susan Pevensie
Deze staat met stipt op nummer één. Ik zou er bijna alles voor overhebben om koningin van Narnia te worden. Narnia is zo’n prachtig land, en als er vrede is zelfs nóg mooier. Ik zou wonen in Cair Paravel (zie foto hierboven), en ik zou elke centimeter van het land willen ontdekken. Elke keer als ik lees over Narnia of één van de films kijk raak ik weer betoverd. Daarnaast is Susan een uitstekende boogschieter, wat ik ook heel erg cool vind. Dus nee, ik zou het echt niet erg vinden om met Susan te ruilen.

America Singer
Ik geef toe dat ik alleen De Selectie heb gelezen en de rest van de serie nog ongelezen in mijn boekenkast staat, maar het lijkt me helemaal niet zo vervelend om America te zijn. Ten eerste is daar natuurlijk Maxon, die er volgens mij best mag zijn, maar daarnaast woont ze ook in een enorm kasteel en draagt ze prachtige jurken. Het komt er eigenlijk aan niks te kort. Lijkt me best wel leuk om zo’n luizenleventje te hebben.

Rapunzel
Oke, het lijkt me niet zo fijn om 18 jaar opgesloten te zitten in een toren, maar wat er daarna gebeurt in het verhaal van Rapunzel is echt heel leuk (lees: Flynn). En natuurlijk komt ze erachter dat ze de verloren prinses is van het koninkrijk, dus ook zij leeft een luizenleventje (mét Flynn). Jup, daar zou ik wel aan kunnen wennen.

Gwendolyn Shepherd
Ik zou het geweldig vinden om te kunnen tijdreizen, en Gwen heeft het voorrecht dat zij dat kan. Maar dat niet alleen, ze mag ook nog eens samen met Gideon DeVilliers tijdreizen en prachtige kostuums dragen. Do I need to say more? 

Natuurlijk zijn er ook een heleboel personages waar ik graag voor een dagje mee zou ruilen, maar niet van leven. Natuurlijk zou ik wel een dagje Nora Grey willen zijn omdat ik Patch dan als vriendje zou hebben. Of ik zou best een dagje Meghan Chase willen zijn en samen met Ash een beschuitje willen eten, kattenkwaad met Puck uithalen en met Grimalkin kibbelen. Helaas zijn de levens van deze karakters een stuk minder rooskleurig dan het lijkt, waardoor het me helemaal niet zo leuk lijkt om hen voor altijd te zijn.

4 gedachten over “Met deze personages zou ik wel willen ruilen

  1. Leuk om te lezen, en je personages hebben wel overeenkomsten, maar zijn toch ook weer heel anders. Misschien kun je rouleren! 😉
    Ik dacht er even over na met wie ik wel zou willen ruilen, maar ik kom er niet uit. Wat karakter kies ik dan toch personages die al veel met mij gemeen hebben, en wat omstandigheden betreft, kan geen enkel universum mij bieden wat ik hier al heb.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s