Monthly Goals: Augustus 2015

Ik zie het steeds vaker op blogs voorbijkomen: een post waarin er doelen gesteld worden voor de komende maand. Ik vond het altijd al heel erg leuk om te lezen bij anderen, maar laatst bedacht ik me, waarom doe ik het zelf niet? Het lijkt me leuk om me elke maand op een paar dingen te focussen, als een soort mini-bucketlist die je (hopelijk) elke maand kan afstrepen. Daarom heb ik er maar eens een notitieboekje bij gepakt en heb ik eens wat doelen opgeschreven waarop ik me wil focussen in de maand augustus.

Monthly Goals: Augustus 2015

Minstens vier boeken lezen
Tsja, je bent een boekenwurm of je bent het niet. Ik zat erg te twijfelen over het aantal boeken wat ik deze maand kan lezen. Ik ga namelijk nog een week op stedentrip en ben ook nog een week begeleider in de introweek van de universiteit, dus héél veel tijd heb ik niet. Ik heb mijn doel dus gesteld op vier, maar hopelijk worden het er meer!

Weer naar de sportschool
Oei, ik ben al veel te lang niet in de sportschool geweest. Door alle hectiek aan het einde van het academisch jaar en de twee vakanties die daarop volgden had ik er ook weinig tijd voor. Gelukkig heb ik veel gewandeld in Italië, hopelijk maakt dat het weer een beetje goed. Toch wil ik mezelf er wel toe zetten om in augustus minstens één keer naar de sportschool te gaan. Als ik eenmaal één keer ben geweest is de drempel hopelijk minder hoog waardoor ik mijn oude ritme weer makkelijker kan oppakken.

Zo min mogelijk frisdrank drinken en zo veel mogelijk water en thee
Dit doel geldt voor mij eigenlijk al een paar maanden. Ik wil echt afkicken van alle chemische troep die er in frisdranken zit. Koolzuurhoudende dranken drink ik al niet (want ik lust geen prik), maar dingen zoals ijsthee en Roosvicee vind ik wel heel lekker.. Helemaal bannen kan (en wil) ik frisdrank niet, want als ik ga uiteten is ijsthee wel écht lekkerder dan water. Maar thuis, op de uni of op andere plekken zorg ik dat ik altijd een flesje water bij me heb, en als ik water zat ben drink ik wel een kop thee.

Uitgerust het academisch jaar in
Dit is echt heel belangrijk, omdat we op de universiteit maar twee keer per jaar vakantie krijgen. Ik moet dus vanaf 31 augustus tot Kerstmis onafgebroken naar school. Vorig jaar vond ik dat best een omschakeling, dus wil ik dit jaar zorgen dat ik écht uitgerust het academisch jaar in ga. Ik ga de laatste week van mijn vakantie zo min mogelijk drukke activiteiten plannen zodat ik er weer eventjes tegen aan kan.

Een eigen domein kopen
Ja, dat lees je goed! Ik wil heel graag een eigen domein kopen als ik terug ben uit Istanbul. Toen ik weer begon met bloggen wilde ik het even een paar maanden aankijken, of ik het vol zou houden en leuk zou blijven vinden. Maar bloggen is in die paar maanden tijd echt een onderdeel van mijn leven geworden en nu ik steeds meer bezoekers krijg vind ik het belangrijk dat My Pink Fairytale makkelijk bereikbaar is, door een kortere link. Daarom wil ik deze maand eens goed gaan kijken naar een eigen domein. Hopelijk surfen jullie dan volgende maand naar http://www.mypinkfairytale.nl in plaats van dat vervelende .wordpress.com!

Ik ben benieuwd welke doelen ik volgende maand van mijn lijstje af kan strepen. Natuurlijk maak ik begin september weer een nieuw lijstje, waarin ik ook terugblik op de maand augustus.

Wat zijn jouw doelen voor komende maand?

11 gedachten over “Monthly Goals: Augustus 2015

      1. O dat is heel lief van je, ik ga er naar mijn vakantie eens goed voor zitten dus dan zal ik je wel een berichtje sturen als het niet lukt! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s