Reisvlog: Italië I – Dag van vertrek

Italië vlog 1 thumbnail

Klik hier als je de video niet kunt zien

Vandaag presenteer ik jullie met trots: mijn eerste (reis)vlog ooit! Ik heb heel veel plezier gehad in het filmen en ik vind het een hele leuke herinnering voor later. Daarnaast hoop ik natuurlijk dat jullie de vlogs leuk vinden om te kijken, en dat jullie er misschien zelfs wat aan hebben.

De eerste vakantiedag brachten we vooral door met autorijden. We overnachtten in Oostenrijk in het dorpje Reutte.

6 gedachten over “Reisvlog: Italië I – Dag van vertrek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s