5 Europese bestemmingen waar ik nog héél graag naartoe wil

Laatst maakte ik een lijstje van alle reisjes die ik in 2017 heb gemaakt. Dat waren er wel zes (soon to be 7!) en ik was eigenlijk heel verbaast dat ik zóveel op vakantie ben geweest! Mijn favoriete reisjes waren toch wel Rome, mijn zomervakantie in Noorwegen en Dubai. Deze bestemmingen waren allemaal prachtig en heel bijzonder. Vandaag zet ik vijf bestemmingen op een rij waar ik nog heel graag naartoe op vakantie wil. Het liefst zo snel mogelijk!

Related imageMéér Noorwegen
Hoewel ik nu drie keer in Noorwegen ben geweest en al best een hoop gezien heb, is er nog zoveel meer moois wat dit land te bieden heeft! Ik heb veel van het zuiden gezien, maar ik zou heel graag een keer verder omhoog willen. Daar schijnt het ook echt prachtig te zijn. Ook wil ik nog heel graag een keer naar de Noordkaap, maar daar is het wel heel erg koud!

Image result for norway

Edinburgh
De hoofdstad van Schotland wil ik ook al een hele lange tijd bezoeken, maar het is er nog niet van gekomen. Stiekem hoopte ik dat ik naar Edinburgh zou kunnen in mijn semester in Ierland, maar dat was toch net te ver weg. Dan maar een andere keer! De afbeeldingen liegen er in ieder geval niet om.

Image result for edinburgh

Sicilië
Mijn moeder en zusje zijn hier vorig jaar op vakantie geweest en zij vonden het echt geweldig op Sicilië. Mij lijkt het er ook echt prachtig. Ik ben sowieso gek op Italië  het is denk ik mijn favoriete vakantieland. Op Sicilië ben ik nog nooit geweest, maar het lijkt me supergaaf om een auto te huren en zo het eiland te verkennen.

Image result for sicily

Slovenië
Ik ben al een keer eerder in Slovenië geweest, maar dat was maar voor een dagje, in de hoofdstad Ljubljana. Hoewel ik hier dus maar een dag was, kwam ik er wel gelijk achter dat het een prachtig land is waar ik graag meer van zou willen zien! Lake Bled staat bijvoorbeeld hoog op mijn lijstje, maar ook andere onbekende plekken. Wederom lijkt me hier een roadtrip geweldig, waarbij je dan slaapt in allerlei leuke B&B’s, want die hebben ze daar genoeg!

Image result for slovenie

Santorini
En als laatste een romantische bestemming, namelijk het Griekse eiland Santorini! Dit lijkt me echt een magische plek, vooral door de azuurblauwe zee en de witte huisjes met blauwe daken. Zo bij zonsondergang ziet het er ook fantastisch uit. Ik zou de hele dag foto’s maken denk ik!

Image result for santorini

Waar wil jij nog heel graag naartoe in Europa? 

5 gedachten over “5 Europese bestemmingen waar ik nog héél graag naartoe wil

  1. Wat een mooi lijstje en wat heb je al veel reisjes gemaakt dit jaar! In Europa zou ik nog heel graag Rome, Berlijn en Athene willen bezoeken 😍

  2. Edinburgh is inderdaad heel mooi! Het is echt een knus stadje waar je haast alles kan bereiken met de voet, maar er is er genoeg te zien en te doen! 😀

  3. Edinburgh is echt een aanrader ❤ een stad waar ik meteen verliefd op werd. Stiekem lijkt Gent eigenlijk wel een beetje op Edignburgh, dus misschien is dat de reden waarom ik me hier zo thuis voel haha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s