De 5 best gelezen artikelen van oktober

Het is alweer eind oktober, Halloween zelfs, en daarom is het weer tijd om te gaan kijken welke artikelen jullie afgelopen maand het meest gelezen hebben. Ik vind dit overzicht zelf altijd erg leuk om te maken, omdat ik vaak geen idee heb welke artikelen er in de top vijf zullen staan. Het is voor mij elke keer weer een verrassing!

autumn afbeelding

12x leuke artikelen voor boekenwurmen
Haha geloof het of niet, maar dit artikel, die ook al in de vorige top 5 stond, staat deze maand op de eerste plaats. Dit artikel schreef ik in 2015, maar hij wordt nog elke dag meerdere malen gelezen. Ik vind het heel grappig dat deze elke maand in de top 5 staat. Ik denk dat hij in december ook heel veel bekeken zal worden, als Kerst en Sinterklaas eraan komen.

Films die ik in september in de bioscoop zag
Door mijn Pathe Unlimited pas ga ik heel veel naar de film. Eigenlijk minstens één keer per week. Daarom schreef ik iets over alle films die ik in september in de bioscoop zag. Ik vond dit artikel heel leuk om te schrijven, en zo te zien vonden jullie het ook heel leuk om te lezen! Dit ga ik binnenkort weer doen met alle films die ik in oktober in de bioscoop zag. 🙂

Dubai #1
Ik ging in oktober een weekje naar Dubai en toen ik terug was moest ik daar natuurlijk over schrijven. Mijn verslagje van mijn eerste dag daar werd heel goed ontvangen! Ik vond het ook heel leuk om te schrijven, en ik hoop dat mensen die eventueel naar Dubai willen gaan inspiratie uit mijn artikelen hierover kunnen halen!

Hefstige dingen die ik binnenkort wil doen
Dit vond ik ook zo’n leuk artikel om te schrijven! Ik vind de herfst echt een fantastisch seizoen. Helaas heb ik nog steeds geen boswandeling of herfstschaal gemaakt, maar ik heb zondagavond wél een pompoen uitgehold. Ook drink ik superveel thee en maandag op de dag voor Halloween heb ik een griezelfilm gekeken met vriendinnen. Ook las ik een super spannend / griezelig boek, namelijk S.T.A.G.S. Daar lezen jullie binnenkort meer over!

Wat ik zou antwoorden op vragen uit een vriendenboekje
Dit artikel plaatste ik pas afgelopen donderdag, maar hij heeft wel al een plekje in de top 5 veroverd! Waarschijnlijk door de schattige babyfoto, want er is veel verkeer via Facebook gekomen, haha. Ik vond dit een heel leuk artikel om te schrijven en ook al staat er niet zoveel tekst in, jullie kunnen me misschien hierdoor wel iets beter leren kennen!

Welke artikelen worden er op jullie blog over het algemeen goed gelezen? 

Happy Halloween everyone! 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s