Capture My Week #11

Deze Capture My Week komt belachelijk laat online, ik weet het! Ik moest vandaag de hele dag werken en had gisteren ook de hele dag geen tijd om hem te schrijven, dus vandaar. Wel heb ik weer een hoop leuke dingen gedaan afgelopen week waar ik jullie graag meer over vertel!

CMW11.jpg

Maandag + dinsdag + woensdag
In het begin van de week deed ik eigenlijk niet veel anders dan werken. Maar dat was niet erg, want het is altijd gezellig op werk en ik verdien natuurlijk lekker zo. Aan het einde van dinsdag moest ik zoveel croissantjes weggooien dat ik besloot het aan de hertjes bij ons in het dorp te geven. Ze vonden het zo lekker en het was superschattig om te zien!

Foto 28-06-16 19 53 02.jpg

Woensdag las ik op mijn werk ook een boek uit (waarvan ik de titel niet ga noemen ivm spoilers), een boek vol onverwachtse plot twists en wendingen. Ik heb zo onwijs genoten van het boek, maar ik was wel heel gefrustreerd tijdens het lezen…

Foto 29-06-16 17 42 18

Donderdag
Donderdag werkte ik ook, maar had ik een ochtenddienst waardoor ik om 5 uur ’s ochtends al moest opstaan. ‘S middags ging ik met mijn moeder inkopen doen voor mijn feest die vrijdag, maar we kwamen ook nog langs een leuke kledingwinkel waar ik nog wat leuke kleding kocht. Na de inkopen ging ik als de wiedeweer naar Rick, waar ik ’s avonds at en daarna Game of Thrones keek. Op het moment dat ik dit schrijf hebben we net seizoen 1 af en het is super spannend!

Vrijdag
Vrijdag vierde ik dus mijn verjaardag- en afscheidsfeestje en daar was ik de hele dag druk mee. Rond 21:00 kwamen de gasten en kon de pret beginnen. Ik heb een onwijs leuke avond gehad en hele leuke cadeautjes gekregen (waar jullie snel meer over zullen lezen!). We deden onder andere beerpong en ik won twee potjes, yay!

Zaterdag
Zaterdag was vooral een opruim- en uitbrakdag van vrijdag. Gelukkig ging het opruimen vrij snel en kon ik de rest van de dag uitrusten, aka niks doen. Ik fotografeerde al mijn verjaardagscadeautjes (en dat zijn er nogal wat) en lag de rest van de dag eigenlijk alleen maar op bed. Samen met Saar, dat dan weer wel.

Foto 02-07-16 14 31 13

Zondag
Zondag was ik de hele dag met Rick, en we hebben een onwijs leuke dag gehad! Het was heel mooi weer, dus besloten we naar het Amsterdamse bos te rijden en daar naar de geitenboerderij te gaan en wat te wandelen. Ik was al heel lang niet meer op de geitenboerderij geweest, en het was nog net zo leuk als vroeger. Daarna liepen we door naar een andere boerderij in het bos waar we een pannenkoek deelden en naar pasgeboren hertjes keken. Het was echt heel erg leuk en gezellig, en zeker voor herhaling vatbaar.

En dat was mijn week alweer! Ik geniet onwijs van de vakantie en kan niet wachten om nog veel meer leuke dingen te doen.

Wat hebben jullie volgende week op de planning staan? 

Een gedachte over “Capture My Week #11

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s