Music Favourites #2

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe Music Favourites! De vorige versie is al een tijdje geleden en in die tijd heb ik weer een heleboel leuke liedjes ontdekt. Er zitten wat nieuwere liedjes bij, maar zeker ook een boel oude. Deze post bewijst maar weer hoe divers mijn muzieksmaak is. Het gaat van klassiek naar rock!

Ludovico Einaudi – Nuvole Bianche
Laatst schreef ik al een post over hoe gek ik ben op piano spelen. Daar schreef ik ook dat ik dit liedje ontzettend graag wilde leren. Toen ik laatst even niks te doen had dacht ik ‘waarom eigenlijk niet?‘ Ik kroop achter de piano en nog geen halfuur later speelde ik Nuvole Bianche tot 1 minuut 20. Het mooiste gedeelte komt daarna pas, maar de kop is er in ieder geval af! Ik kan niet wachten tot ik de rest ook kan spelen.

Sweet Child O’ Mine – Guns ‘N Roses –
Wat blijft dit toch een heerlijk nummer zeg!

Come Home – One Republic ft. Sara Bareilles
Deze samenwerking tussen One Republic (waar ik al heel lang fan van ben) en Sara Bareilles is voor mijn part goud waard. Er zit een geweldige opbouw in het lied waardoor ik er wel naar kan blijven luisteren.

Beautiful Now – Zedd 
En omdat ik afgelopen week ook aardig wat uurtjes gefeest heb (ik was begeleider in de introweek van de VU) kon dit liedje niet ontbreken. Echt alle nummers die Zedd maakt vind ik goed, maar deze is op het moment mijn favoriet!

Wat zijn jouw favoriete liedjes van het moment?

3 gedachten over “Music Favourites #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s