Mijn verjaardagcadeaus

Vorige week vrijdag werd ik negentien en de zondag die daarop volgde vierde ik mijn verjaardag voor familie en nog wat vriendinnen. Mijn verjaardag voor studievrienden en vriendinnen had ik op 13 juni al goed gevierd samen met mijn beste vriendin. Hoewel ik voornamelijk geld kreeg (wat meestal zo is, en wat ik ook helemaal niet erg vind), kreeg ik ook nog veel andere leuke cadeautjes die ik vandaag graag aan jullie wil laten zien!

Verjaardagskaarten

2015-06-28 19.52.16 HDR

Allereerst het grootste cadeau van mijn ouders voor mijn verjaardag: deze prachtige zeegroene koffer van Liv. Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op reizen, en wat is er dan belangrijker dan een goede koffer om al je spulletjes in mee te nemen? Ik wist dat ik deze zou krijgen, want ik heb hem een tijdje geleden zelf uitgekozen bij de V&D omdat zo’n cadeau natuurlijk best wel prijzig is, en je er als het goed is ook heel lang mee vooruit kan. Het heeft een harde cover en vier wieltjes waardoor je hem heel makkelijk kan meenemen. Hij is ook heel erg licht en heeft een cijferslot. Ik kan niet wachten om deze koffer deze zomervakantie te gebruiken! 2015-06-28 19.39.52

Deze prachtige sjaal kreeg ik van de vriendin van mijn vader. Zij komt altijd met de origineelste cadeautjes aanzetten (daarover later meer), en deze sjaal vind ik dan ook echt geweldig. Hij is heel makkelijk te combineren en ik kan niet wachten om hem te gaan dragen!

2015-06-28 19.42.34

Van mijn nichtje en neefje kreeg ik deze chocolade, zo schattig! Vooral de belgische pralines lijken me echt heerlijk, maar ik heb met mezelf afgesproken dat ik ze niet allemaal achter elkaar mag opeten. Dat wordt nog een uitdaging!

2015-06-28 19.49.20

Boekenbonnen! Ook dit had ik aan sommige mensen gevraagd, omdat ik het altijd heel leuk vind om deze een tijdje te bewaren en dan te gebruiken als ik héél graag een boek wil kopen. Opgeteld met de cadeautjes die ik van vriendinnen kreeg heb ik nu €50 aan boekenbonnen, dus ik kan zeker even vooruit!

2015-06-28 19.51.19-1

Nog meer eten, haha. Dit kreeg ik allemaal van mijn ouders in een reispakketje, zodat ik in Marmaris wat te snoepen heb, en omdat kauwgom onmisbaar is als je reist met het vliegtuig. Verder ben ik ook heel benieuwd naar de Karvan Cevitam GO druppels. Dit flesje zou genoeg moeten bevatten om 30 flesjes limonade te maken.

2015-06-28 19.55.15

Ik heb ook wat beautyspulletjes gekregen. Het nagellakje linksonderin en de Rituals scrub kreeg ik van mijn beste vriendinnetje, het pakketje schuin daarachter van haar ouders. Echt heel erg lief van ze. Die douchepuff kreeg ik van mijn ouders, meer als een soort kleinigheidje.

2015-06-28 19.57.06

Ook dit zat allemaal in het reispakketje wat ik van mijn ouders kreeg. Zonnebrand is echt onmisbaar, en deze hoge factor zorgt ervoor dat ik goed beschermd blijf. Ik word gelukkig snel bruin, dus deze bus is alleen bedoeld voor de eerste dagen. Daarna stap ik meestal over op een lagere factor, maar voor mijn gezicht blijf ik wel altijd factor 50 gebruiken. De Nivea mini’s zijn natuurlijk heel handig voor op vakantie, evenals de desinfecterende handgel en de cleansing doekjes. 2015-06-28 19.59.24

Van mijn zusje kreeg ik een leuke houder om mijn geurstokjes en olie in te doen, samen met geurstokjes en olie in de geur vanille. Verder kreeg ik ook nog een heel ander gaaf cadeau van mijn zusje.. we gaan namelijk parasailen! Ik vind het stiekem wel heel erg spannend, maar ook echt heel vet. We gaan dus 150 meter achter een boot de lucht in. Jullie krijgen sowieso nog een verslagje over die gebeurtenis!
Helemaal rechts staat een grappig cadeautje van de vriendin van mijn vader, namelijk.. een vleesetende plant! Ik zei toch dat ze originele cadeautjes verzon? Ze had gezien dat ik met moestuintjes bezig was en had daarom dit als grapje gekocht. Het schijnt trouwens wel echt te werken tegen muggen en vliegen, ik ben zeer benieuwd!

2015-06-28 20.01.01

2015-06-28 20.01.25

De Pandora armband had ik al, maar de andere twee armbandjes heb ik gekregen! Die groene met follow your heart kreeg ik van twee vriendinnetjes, die bruine van de vriendin van mijn vader. Ik vind ze allebei echt ontzettend leuk!  2015-06-28 20.01.40En tot slot.. de eerste twee delen van The Maze Runner! Deze kreeg ik ook nog van mijn ouders (stiekem wist ik dit ook al want ik had de titels moeten doorgeven). Ik ben zo benieuwd naar deze boeken! Ik vond de film in ieder geval geweldig dus ik hoop dat het boek me nog meer gaat overdonderen.

Zoals jullie zien ben ik weer goed verwend! Ik vind cadeautjes krijgen altijd heel erg leuk, vooral als ik helemaal geen cadeautjes verwacht. Ik had namelijk echt alleen maar geld en boekenbonnen gevraagd, en mensen hebben er toch weer iets origineels van kunnen maken, echt hartstikke leuk!

Welke boeken zouden jullie kopen als jullie €50 aan boekenbonnen hadden? 

8 gedachten over “Mijn verjaardagcadeaus

  1. Wat een mooie cadeaus! Je bent flink verwend zie ik! Op dit moment heb ik geen boeken op m’n koop-lijstje staan maar ik zou binnenkort de nieuwe van Lisette Jonkman en Chantal v. Gastel willen hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s