Series die ik nog wil kijken #5

Vandaag deel ik weer vijf series die nog op mijn to-watch lijstje staan, maar waar ik nog geen tijd voor heb gehad om ze te kijken. Inmiddels ben ik druk bezig met het kijken van Game of Thrones, maar onderstaande series staan ook nog hoog op mijn lijstje!

flowers, white, and laptop afbeelding

Sword Art Online

Ik heb echt géén idee of dit wat voor mij is, maar Sanne zegt al tijden dat ik hem echt móet kijken. Normaal gesproken kijk ik helemaal geen anime dus ik ben benieuwd, maar ik wil het best een kansje geven. Ook omdat een aflevering maar 20 minuten duurt.

Suits
Een serie waar onder andere Rick en Amy fan van zijn, en waar ik ook heel benieuwd naar ben! Het enige wat ik er eigenlijk over weet is dat het over een advocatenbureau gaat. Verder laat ik me maar verrassen!

Hart of Dixie
Via de blog van Soesja kwam ik bij deze serie terecht, omdat zij hem zo leuk vond. Eigenlijk weet ik hier ook amper iets over, behalve dat het over een vrouw gaat die een huisartsenpraktijk gaat runnen (of zoiets?). Ik ben niet echt van de medische series, maar ik vond dit er toch wel heel leuk uit zien. En kijk die knappe mannen. 🙂 

Supernatural
Oh, hier heb ik toch zóveel over gehoord! Er komt van alles op mijn Facebook timeline voorbij over Supernatural en het lijkt me ook echt heel leuk om te kijken. Ik weet niet precies waar over het gaat, maar het heeft iets te maken met knappe mannen en bijzondere krachten. Volgens mij is het ook wel een beetje creepy. Moet ik nog meer zeggen?

Revenge

En we sluiten het lijstje van vandaag af met een misdaadserie, Revenge! Emily hoort dat haar broer vermoord is (volgens mij) en plant daarom met haar vader een wraakactie op de moordenaar. Meer weet ik niet en wil ik ook niet weten, want ik vind het juist heerlijk om zo blanco mogelijk in een serie te stappen!

Dat waren weer vijf series van mijn torenhoge to-watch lijstje! Welke serie kijk jij op dit moment? Is het een aanrader?

4 gedachten over “Series die ik nog wil kijken #5

  1. Ik ben deze week voor het eerst begonnen met Anime kijken. Ik kijk hunter x hunter en het is echt onwijs leuk! Ik zit sword art online dan ook op mijn lijstje! Ook al heeft hunter x hunter bijna 150 afleveringen.. haha

  2. Marvel’s agents of S.H.I.E.L.D., tweede seizoen. Oh ja. Dat is een aanrader 🙂 En Supernatural leek me altijd een zwak aftreksel van X-Files. En X-Files: dát is een aanrader.

  3. Suits is een heel leuk! Daar moet ik nog steeds een keer mee verder gaan. Verder kijk ik momenteel Gilmore Girls en Modern Family. Stiekem zit ik te wachten op het Amerikaanse seizoen, want dan kan ik weer elke week gaan zitten voor The Flash en Lucifer. Ik kijk trouwens ook heel erg uit naar de nieuwe seizoenen van Sherlock, Doctor Who en Better Call Saul. Zijn er nog al wat, haha 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s