Day Zero Project | Update #7

Oktober is aangebroken en dat betekent dat ik weer een nieuwe update van mijn Day Zero Project voor jullie heb! Net als vorige maand ben ik niet héél bewust bezig geweest met mijn doelen, dus ik durf jullie niet te zeggen of deze update heel spannend wordt of niet. Maar daar komen we maar op één manier achter!

002. Elke maand een update schrijven (7/33)
Check!

016. Elke maand een willekeurige Wikipedia-pagina openen en iets nieuws leren (7/33)
Ik las deze maand iets over de Nieuwstraat in Kerkrade. Klinkt super saai maar was eigenlijk heel interessant. Deze straat loopt namelijk van Nederland naar Duitsland en in de oorlog werd hier van alles over gesmokkeld.

053. Alle ongelezen boeken uit mijn boekenkast lezen (6/39)
Ik las deze maand twee boeken: Crossed van Ally Condie en Hof van Vleugels en Verwoesting van Sarah J. Maas. Die eerste vond ik wel leuk en daar schreef ik al een uitgebreide recensie over. Hof van Vleugels en Verwoesting was echt geweldig. Een hele dikke pil, maar elke bladzijde is het waard! En nu ben ik stiekem een beetje verdrietig dat de serie uit is!

056. Honderd films kijken die ik nog nooit heb gezien (43/100)
Deze maand zag ik wel acht films die ik nog nooit eerder zag! Dit waren Mission Impossible: Fallout, Sierra Burgess is a Loser, BlackKklansman, Coco, Papillon, Johnny English Strikes Again, A Simple Favor en Venom. Ik vond Mission Impossible, Coco en Venom vooral heel leuk!

063. Minstens één keer per week sporten
Dit gaat nog steeds super goed. Ik sport nu zelfs drie tot vier keer per week. Soms heb ik écht geen zin, maar gelukkig vind ik meestal wel de motivatie om toch te gaan. En de lesjes waaruit je kan kiezen zijn super gevarieerd, dus gelukkig verveeld het ook niet echt.

shallow focus photography of yellow string lights

064. Minstens één keer per week een wandeling maken
Dit weekend heb ik zelfs twee keer lekker gewandeld! Op vrijdagavond was het niet zo koud en liepen Audun en ik vanaf de bioscoop naar huis. Dat is ongeveer een halfuurtje lopen en heel gezellig doordat je langs de grachten loopt. Zondag wandelden we ook nog een stukje. Het was zo’n lekker weer dit weekend!

070. Minstens één keer per maand naar de bioscoop (7/33)
Ik ging zelfs wel 6 keer, wow.

079. Vijf keer toerist in eigen land zijn (4/5)
Audun en ik gingen vorige week naar Amersfoort voor een dagje. Ik was heel verkouden en niet zo lekker, maar ondanks dat was het een hele gezellige dag. We deden ook een rondvaart, dat vinden we altijd heel leuk om te doen omdat je dan dingen van de stad ziet die je anders niet zo snel zou zien! En het was maar 5 euro per persoon, dus dat was echt de moeite waard.

086. Minstens één keer per week een foto op mijn blog-Instagram
Ik moet eerlijk toegeven dat ik soms heel lang afwezig ben op mijn blog Instagram, maar in oktober doe ik mee aan de #booktober18 challenge en sindsdien update ik weer regelmatig! Het gaat me niet lukken om elke dag te uploaden, maar het is in ieder geval regelmatiger dan eerst, haha.

093. 5 make-up producten opmaken (3/5)
Ik maakte deze maand een concealer op!

Geen hele spannende maand dus, maar wel altijd weer leuk om te zien of ik vorderingen heb gemaakt. 🙂

Vind jij het leuk om toerist in eigen land te zijn? En waar ga je dan zoal heen? 

Een gedachte over “Day Zero Project | Update #7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s