Leuke dingen in oktober

Er is een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat ik weer een overzichtje ga maken van alle leuke dingen die deze maand gaan gebeuren. Het is één van mijn favoriete maanden van het jaar, want de herfst is in volle aantocht en dat vind ik altijd heel gezellig. De geurkaarsen branden hier alweer en ik heb mijn sloffen en dekentjes tevoorschijn gehaald want ik vind het al aardig koud worden! Voor nu: de leuke dingen die ik in oktober ga doen.

mug of chocolate drink on top of book beside fringed shawl

Ik moet toegeven dat er deze maand niet heel veel bijzonders op de planning staat. Ik ga vooral lekker genieten van het herfstige weer en verder komt de tentamenweek ook alweer om de hoek kijken, dus ik ben ook best veel aan het studeren. Maar gelukkig staan er ook leuke dingen op de planning gelukkig. 🙂

#Booktober18
Lisanne van Oh My Book organiseert deze maand  samen met Simone een Bookstagramchallenge, namelijk #booktober18. Ik had al heel lang geen challenge gedaan op Instagram, maar ik vind het wel altijd heel leuk om te doen. En deze challenge is super herfstig, dus perfect om die herfstvibes te houden. Ik weet nog niet of het me gaat lukken om elke dag iets te posten, maar ik ga het zeker proberen. Je kunt mijn foto’s hier bekijken.

Blogtour ‘De wereld achter het hek’
Het is alweer een tijdje geleden dat ik mee deed aan een blogtour, simpelweg omdat ik er niet vaak tijd voor heb en ik graag wil lezen waar ik op het moment zin in heb. Maar De wereld achter het hek is het derde deel in de Eiland-serie van Jen Minkman, en de vorige twee boeken uit die serie vond ik echt super! Daarom heb ik heel veel zin om erin te beginnen. Mijn recensie ervan komt 12 oktober online.
Het Boek van Voorheen
De Wereld achter het Water

Borrelen met studiegenootjes
Ik doe dit jaar nog een paar vakken van mijn master, plus dat ik mijn scriptie nog moet schrijven. Ik heb andere studiegenootjes dan vorig jaar en hoewel ik er een paar ken, ken ik de meeste eigenlijk helemaal niet. Het plan is er om na de tentamens te gaan borrelen met z’n allen, en dat lijkt me erg leuk! Sowieso leuk om je studiegenootjes beter te leren kennen, want daar worden de colleges vast ook gezelliger van. 🙂

YAR Sleepover
Het laatste weekend van oktober organiseer ik samen met de Young & Awesome Readers een heuse sleepover! Het belooft een topavond te worden met spelletjes, boekenpraat, lekkere snacks en natuurlijk overnachten in een boekenwinkel: wie wil dat nou niet?! Ik heb er echt heel veel zin in, het belooft een mooie avond te worden! Heb jij nou ook zin om te komen? Dat kan natuurlijk! Hier is de Facebookpagina met alle informatie.

Halloween
En last but not least: Halloween! Ik vind Halloween altijd heel leuk, ook al doen wij in Nederland helaas niet echt aan trick or treat. Vorig jaar had ik wel een pompoen uitgehold en keek ik op Halloween samen met mijn vriendinnen een enge film. Dat was toen heel gezellig, dus dat moeten we dit jaar zeker weer doen!

Niet héél veel bijzonders dus, maar wel leuke dingen. 🙂 Waar kijk jij het meest naar uit in oktober? 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s