Win een boekengoodiespakket! | Boekenweek voor Jongeren

Vandaag is het alweer de laatste dag van de blogtour ter ere van de Boekenweek voor Jongeren. Gisteren hebben jullie op de blogs van Chelsey en Floor artikelen kunnen lezen in het teken van de boekenweek, en vandaag sluiten de meesten van ons af met een geweldige winactie! Klik snel verder om te zien wat je op mijn blog kunt winnen!

Ter ere van de Boekenweek voor Jongeren heb ik een grandioos pakket samengesteld met héél veel boekengoodies. Zo zitten er wel een stuk of twintig boekenleggers in het pakket, maar ook een heleboel leuke kaartjes en dergelijke. Als klap op de vuurpijl zit er ook niet alleen het boek 3PAK van 2018 in, maar ook de 3PAK van 2017 én van 2016. Zo heb je dus genoeg leesvoer voor een hele tijd! De prijzen worden verstuurd in een superschattige tote bag van Pippi Langkous.

Ik heb twee pakketjes samengesteld, dus twee mensen maken kans op deze mooie prijs. 🙂

Wat moet je doen om dit moois te winnen?
Eigenlijk heel weinig! Alles wat je hoeft te doen is een reactie achterlaten dat je meedoet én mij laten weten wat jij het leukst vindt om te lezen op mijn blog. Daarnaast kan je nog extra kans maken door mij te volgen op Instagram, of mijn Facebookpagina leuk te vinden.

Op 4 oktober maak ik de winnaar bekend.

Succes allemaal! 😀

10 gedachten over “Win een boekengoodiespakket! | Boekenweek voor Jongeren

  1. Ik vind eigenlijk alle artikelen leuk.. en lees ze ook allemaal, behalve meestal de recensies (die lees ik pas als ik het boek zelf gelezen heb, of als ik zeker weet dat ik het boek niet ga lezen).. Duper leuke winactie, ik doe graag mee!! Ik volg zowel instagram als facebook!

  2. Super leuke winactie! Ik doe mee ❤ – Ik vind zo veel leuks om te lezen, het is vooral waar ik die dag zin in heb om te bekijken en om te lezen. Vaak zijn dit wel lijstjes, shoplogs en natuurlijk dingen over boeken 🙂 Ik volg je ook op insta, helaas heb ik geen Facebook

  3. Ik Doe graag mee met deze winactie! Ik lees eigenlijk alles op je blog, omdat ik zelf door tijdgebrek zelf niet meer schrijf vind ik het extra leuk om te lezen wat andere schrijven! En ik volg je op Instagram (ikbenlarsblog) en facebook!

  4. Ik doe graag mee! Eigenlijk vindt ik alles leuk om op je blog te lezen maar als ik dan toch moet kiezen zijn het de recensies…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s