Day Zero Project | Update #6

Er is weer een maand voorbij en dat betekent weer een nieuwe update van mijn Day Zero Project. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de afgelopen maand niet heel bewust bezig ben geweest met mijn doelen. We zullen zien of ik er toch nog een paar kan afstrepen!

green plants

002. Elke maand een update schrijven (6/33)
Check! Alweer de vijfde update, gaat snel.

016. Elke maand een willekeurige Wikipedia-pagina openen en iets nieuws leren (6/33)
Oké, het was geen Wikipedia deze maand, maar ik heb deze maand wel een hele website gelezen over het Oakland-Island mysterie. Dit is echt iets wat ik altijd heel fascinerend vindt haha. Mijn vriend had er een podcast over gelezen en daarna ben ik dus informatie erover gaan opzoeken.

056. Honderd films kijken die ik nog nooit heb gezien (35/100)
Ik heb deze maand weer een paar mooie films gezien! De films die ik nog niet eerder zag waren: Annie, Crazy Rich Asians, To All The Boys I’ve Loved Before, The Darkest Minds, Mamma Mia: Here We Go Again! en Alpha. Vooral die laatste en Crazy Rich Asians is echt een aanrader!

057. Twintig boeken uit mijn boekenkast herlezen (1/20)
Ja, eindelijk ben ik met dit doel begonnen! Ik herlas Hof van Mist en Woede van Sarah J. Maas en het was weer net zo geweldig als de eerste keer. Ik vind dit echt één van de beste series die ik ooit gelezen heb. Ik ben nu deel drie aan het lezen en die bevalt ook heel erg goed. Ik weet bijna zeker dat ik de serie nog wel eens ga lezen.

063. Minstens één keer per week sporten
Ik ben weer super goed bezig met sporten! Ik heb een Onefit abonnement genomen en daarmee kan je dus heel veel verschillende lesjes volgen. Deze week ben ik bijvoorbeeld naar een yogaklasje geweest en een lesje Bodyshape. Morgen ga ik waarschijnlijk kickboxen! Er is ontzettend veel keuze en hoewel ik het dus nog maar een week heb, zou ik het zeker aanbevelen! Met deze speciale link krijg je €20 korting op je eerste maand!

068. Stoppen met nagelbijten
Eigenlijk vind ik dat ik deze gehaald heb, maar ik durf hem nog niet helemaal af te vinken. Ik heb nu prachtige nagels al zeg ik het zelf, maar ik ben bang dat als ik straks in een stressvolle periode kom zoals mijn tentamenweek, dat ik dan weer ga bijten. Maar voor nu heb ik vertrouwen in mezelf en vink ik deze af!

070. Minstens één keer per maand naar de bioscoop (6/33)
Ik ging deze maand zelfs drie keer. 🙂

084. Minstens twee keer per week een blogpost online (24/143)
Ik ben deze maand weer lekker aan het bloggen. Hopelijk houdt ik dat vol. 🙂

086. Minstens één keer per week een foto op mijn blog-Instagram
Ik was een hele tijd niet actief, maar heb de afgelopen week wel weer een foto geplaatst!

093. 5 make-up producten opmaken (2/5)
Ik heb afgelopen maand een concealer opgemaakt.

Volgens mij was dit best een saaie update. Ik heb dan ook maar één doel helemaal kunnen afvinken. Ach, dat maakt ook niet uit. Ik heb wel bij een paar doelen weer een stap in de goede richting gezet.

Aan welke doelen heb jij afgelopen maand gewerkt? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s