Series die ik momenteel kijk

Tijdens vorig collegejaar keek ik bijna geen series, omdat ik er simpelweg geen tijd voor had (en geen tijd voor maakte). Maar nu ik een lange tijd zomervakantie had en wat meer vrije tijd, merk ik dat ik gelijk weer meer series ben gaan kijken. Omdat ik al heel lang geen artikel over tv-series heb geschreven, lijkt het me leuk om eens op een rijtje te zetten welke series ik op het moment volg!

person holding remote pointing at TV

Jane the Virgin
Deze serie heb ik deze zomer echt gebinged. Ik begon met kijken in mei toen ik ziek op de bank lag en behoefte had aan een lekker luchtige serie. Jane the Virgin leent zich daar echt perfect voor. Het verhaal gaat over Jane, een maagd die perongeluk kunstmatig geïnsemineerd wordt en daardoor zwanger raakt zonder ooit seks gehad te hebben. Het is een hele grappige serie, maar er zit ook zeker wat diepgang in en af en toe is het ook best spannend! De eerste drie seizoenen staan op Netflix en ik hoop dat het vierde seizoen snel komt!

gif, jane villanueva, and gina rodriquez afbeelding

Suits
Ik ben begonnen met het kijken van Suits toen ik een beetje New York heimwee had, haha. Suits speelt zich voornamelijk af en New York en volgt het leven van Harvey Specter, een succesvolle advocaat, en Mike Ross, die net begint met werken op het advocatenbureau als Harveys stagiair. Tot nu toe vind ik het wel leuk, maar het pakt me nog niet enorm. Toch ben ik vastberaden om door te kijken, vooral omdat de hele wereld er super enthousiast over lijkt te zijn. Mijn vriend heeft de hele serie zelfs twee keer gekeken, haha. En Harvey is gewoon sexy AF.

quote, quotes, and suits afbeelding

Game of Thrones
Ik wilde heel graag Game of Thrones nog een keer zien, omdat ik echt een beetje heimwee had naar de eerste seizoenen en sommige karakters. Gelukkig heeft mijn vriend HBO en kon ik hem overhalen om het samen te kijken. Hij heeft namelijk alleen het eerste en laatste seizoen gezien (?!). Game of Thrones verteld het verhaal van het fictieve land Westeros en zeven families die strijden om de Iron Throne.

Image result for game of thrones

Follow This
Deze serie, in samenwerking met BuzzFeed kwam vorige week online en ik heb alle afleveringen bijna in één dag gezien. Follow This is een reeks korte afleveringen over onderwerpen waar je (waarschijnlijk) niets of bijna niets vanaf weet. De onderwerpen zijn heel uiteenlopend: van ASMR tot de gevaren van fake news, tot het opzetten van safe centres voor drugsverslaafden. Hoewel ik soms een beetje moeite had met de interviewers (die naar mijn mening de woorden heel erg in iemands mond legden) vond ik de onderwerpen interessant en heb ik echt wat geleerd.

Image result for follow this

Nu de herfst weer in aantocht is (yay!) hoop ik dat ik lekker veel series kan kijken. Met een dekentje en kop thee op de bank, ik kan bijna niet wachten.

Wat is jouw favoriete serie van het moment? 

Een gedachte over “Series die ik momenteel kijk

  1. Ik heb Jane the virgin ook helemaal uitgekeken, en ben nu ook vol spanning aan het wachten op het volgende seizoen! Maar Suits, wat een ge-wel-dige serie! Ben nu seizoen 7 aan het kijken. En inderdaad, Hoe sexy is Harvey?! Leuke post!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s