Leuke dingen in september

Een jaar geleden schreef ik elke maand trouw een ‘leuke dingen in…’ post, maar om onbekende reden ben ik daar op een gegeven moment mee gestopt. Zo jammer, want ik vond dit altijd een super leuke post om te schrijven. Daarom begin ik er gewoon weer lekker mee. Lees hier de leuke dingen die ik in september ga doen!

bunch of apples

Mijn laatste jaar als student
Hopelijk dan! Dit jaar begin ik aan het tweede, en laatste, jaar van mijn master. Ik moet nog drie vakken halen en mijn scriptie schrijven. Vooral voor dat laatste ben ik een beetje huiverig, maar ik heb op zich ook wel weer zin om te gaan studeren. En ik heb vooral ook zin om klaar te zijn en te zien wat voor mooie dingen er na mijn studie op mijn pad komen. Het lijkt me wel heel raar om afgestudeerd te zijn, vooral omdat ik nog niet echt weet wat ik daarna wil doen, maar gelukkig zijn er genoeg opties. Eerst maar eens goede cijfers halen!

Lekker veel naar de film met Pathé Unlimited
Haha, deze heb ik gepikt van mijn post die ik vorig jaar schreef. Maar het geldt nog steeds: na een zomerstop van drie maanden heb ik weer Pathé Unlimited aangeschaft. In augustus heb ik er in ieder geval al goed gebruik van gemaakt, eens zien of we deze trend in september kunnen voortzetten. Ik vind naar de bioscoop gaan echt ontzettend leuk en Pathé Unlimited is echt ideaal voor mij, omdat ik drie bioscopen in Amsterdam heb waar ik 10 minuutjes fietsen vandaan woon.

Sushi eten met Sanne
Dit is eigenlijk een beetje bitterzoet, want dit dineetje is eigenlijk een afscheid voordat Sanne voor vier maanden naar Antwerpen vertrekt. Super gaaf natuurlijk, maar ik ga haar wel missen! Ik hoop dat ik haar nog eens kan komen opzoeken, want Antwerpen is natuurlijk helemaal niet zo ver weg. En ik heb ook heel veel zin om sushi te gaan eten met haar en haar familie.

Opa’s tachtigste verjaardagsfeest
Mijn opa is 27 augustus tachtig geworden. Een prachtige leeftijd, en dit viert hij door een groot feest te geven waar al zijn familie en vrienden zijn uitgenodigd. Het belooft een drukke en gezellige boel te worden, en er is ook een buffet bij. Ik heb er zin in!

YAR avonden
Deze maand organiseert mijn boekenclub maarliefst twee evenementen! Op 14 september bespreken we De hemel in het ijs van Adrienne Young, en op 22 september organiseren we een creatieve avond waarbij we onder andere gaan handletteren. Het is altijd zo gezellig met onze groep, dat ik er nu al naar uit kijk. Wil je ook een keertje langskomen? Dat kan natuurlijk! Mail even naar yarvenstra@gmail.com en ik vertel je er graag meer over. 🙂

Een dagje naar de Efteling
De Efteling is denk ik mijn favoriete pretpark in Nederland, en eind september ga ik er weer een dagje naartoe! Samen met mijn zusje en vader. Ik heb er superveel zin in, ook omdat ik dan weer even quality time met hun heb. En de Efteling is natuurlijk ook superleuk! Lekker gillen in de Python en Vogelrok, en wegdromen bij de Droomvlucht en de zingende waterlelies. Een dag in de Efteling kan bijna niet mis gaan!

Nu ik het allemaal zo op een rijtje heb gezet krijg ik al helemaal zin in september. Wat een leuke dingen komen eraan! Wat ga jij allemaal voor leuks doen in september? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s