Day Zero Project | Update #5

Er is weer een maand voorbij en dat betekent een nieuwe update van mijn Day Zero Project! Ongelofelijk dat de zomervakantie al bijna voorbij is, het voelt als de dag van gisteren dat die begon. Laten we snel kijken naar de doelen die ik deze maand heb volbracht!

002. Elke maand een update schrijven (5/33)
Check! Het blijft leuk om deze updates te schrijven. 🙂

008. Een notitieboekje helemaal volschrijven
Ja hoor! Laatst schreef ik de laatste pagina van een notitieboekje van de Hema vol. Deze had ik echt al jaren, sinds dat ik nog op de middelbare school zat! Moet je nagaan. Ik heb hem wel weggegooid want er stonden geen hele belangrijke dingen in of dingen die ik wilde bewaren.

009. Een lijstje maken met 100 dingen die me blij maken
Ik ben nog niet klaar, maar ik ben wel begonnen! In een nieuw notitieboekje dat ik voor mijn verjaardag kreeg 🙂 Ik denk erover om deze lijst te delen op mijn blog als hij af is!

016. Elke maand een willekeurige Wikipedia-pagina openen en iets nieuws leren (5/33)
Dit deed ik deze maand zelfs een paar keer! Niet helemaal willekeurig, maar ik las de Wikipedia pagina over Pompeï en de Vesuvius. Daar ben ik deze zomer namelijk geweest en ik wilde er wat meer info over.

023. Minstens 10 keer een gezelschapsspelletje doen (10/10)
Dit doel heb ik in de zomervakantie zeker volbracht! In Noorwegen speelden we bijna elke avond wel een spelletje en ook in Italië hebben we een paar keer gekaart. Echt super leuk, ik hou echt van spelletjes!

029. Een nachtje in de buitenlucht slapen
Jahaaa, Audun en ik gingen deze zomer kamperen in Zweden! Het was maar voor twee nachtjes, en ondanks dat ik heel slecht sliep, vond ik het toch een leuke ervaring. Ik zou het best nog eens vaker willen doen, maar dan zou ik wel een luchtbed kopen in plaats van twee nachten liggen creperen op een yogamatje, haha.

A highway flanked by trees on both sides.

056. Honderd films kijken die ik nog nooit heb gezien (29/100)
Ik keek deze maand vijf nieuwe films: Expedition Happiness, Back to the Future, Dinner for Schmucks, Bridget Jones’ Diary en Pompeii!

059. Minstens twintig documentaires kijken (6/20)
Ik keek er deze maand twee: Overal Spullen gaat over een vrouw die besluit al haar bezittingen te tellen, van haarelastiekjes tot bestek tot huishoudelijke apparaten. De conclusie is dat ze meer dan 14000 spullen heeft. Best wel schokkend. Ik vond het een inspirerende docu en hij duurt maar een uur! Je kunt hem hier gratis bekijken.
Ook keek ik Expedition Happiness, over een koppel dat in een Amerikaanse schoolbus van Alaska naar Mexico rijdt. Ik vond het een super inspirerende en leuke docu en de muziek was echt geweldig, maar het einde voelde toch als een soort anti climax voor mij. Toch zou ik hem je zeker aanraden! Hij staat op Netflix.

064. Minstens één keer per week een wandeling maken
Dit ging ook goed! In Noorwegen heb ik een paar keer een mooie wandeling gemaakt en in Italië beklom ik de Vesuvius en maakte ik in Napels, Lecce en Brindisi steeds een wandeling van bijna een uur.

069. Ga tien keer met de fiets als je eigenlijk met het openbaar vervoer wilt (10/10)
Ik vind dit eigenlijk een beetje een stom doel, want ik wil eigenlijk elke dag wel met het openbaar vervoer in plaats van de fiets, haha. Toch besluit ik heel vaak met de fiets te gaan, dus eigenlijk vind ik dit doel wel volbracht!

073. Naar een pretpark gaan
Yay! Audun en ik gingen deze zomer naar het pretpark Liseberg in Göteborg. Dit was echt ontzettend leuk en het deed me een beetje denken aan de kleine versie van Disneyland. Echt een aanrader voor als je daar eens bent!

075. Vijf keer in de zee zwemmen (5/5)
Ook dit doel heb ik dik gehaald. In Noorwegen zwom ik bijna elke dag in de zee, en soms ook meerdere keren per dag. In Italië stopten we de auto langs de weg en liepen naar een baaitje waar we heerlijk zwommen aan de Adriatische kust. Het water was daar zo helder en het zand zo zacht, en het uitzicht zo mooi. Dat zal ik echt nooit vergeten!

076. Tien keer op vakantie gaan naar een plek waar je nog nooit geweest bent (4/10)
Deze zomer ging ik naar Göteborg in Zweden, en naar Napels en Puglia in Italië. Op al deze plekken was ik nog nooit geweest, en het zijn ook allemaal dikke aanraders.

080. Een roadtrip maken
Dit deed ik deze zomer ook twee keer! Met Audun in Noorwegen, we reden namelijk van Tonsberg naar Oslo, van Oslo naar Göteborg, van Göteborg naar Kragero.
In Italië huurden mijn moeder, zusje en ik een auto en reden van Napels naar Alberobello, met heel veel prachtige stops tussenin. Hier ga ik nog een artikel over schrijven, dus die houden jullie van mij tegoed!

094. 5 verzorgingsproducten opmaken (5/5)
Ik maakte een bodylotion voor onder de douche op, een tonic en een mini bodylotion van Rituals. Dit doel heb ik dus ook gehaald!

095. Een parfum opmaken
Ik maakte deze zomervakantie Burberry Britt op in Italië. Die heb ik dus ook daar gelaten. Nu heb ik eigenlijk nog maar twee flesjes parfum, maar dat vind ik eigenlijk wel prima! Niet meer zoveel keuzestress haha.

098. Mijn Facebookvrienden helemaal uitzoeken
Dit deed ik op een regenachtige dag voor de tv toen ik me verveelde. Ik hanteerde de regel: ‘als ik het niet leuk zou vinden deze persoon in het echt tegen te komen, verwijder ik diegene’. Ik ging van 900 vrienden naar 147 vrienden. Echt bizar met hoeveel mensen ik ‘bevriend’ was terwijl ik diegene eigenlijk amper kende. Nu heb ik alleen goede vrienden/familie/kennissen op Facebook en dat vind ik veel rustiger en prettiger!

Wow, ik heb deze maand wel 9 doelen helemaal voltooid! Daar ben ik best een beetje trots op. Het was natuurlijk ook zomervakantie dus ik had ook wel veel tijd, maar toch. In totaal heb ik nu 32 doelen behaald en dat betekent dat ik bijjjjna op 1/3 ben. Bizar!

Wat hebben jullie afgelopen maand gedaan? 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s