Ik ga op vakantie!

Hoi lieve lezers. Als dit online komt ben ik nét opgestegen met het vliegtuig richting Noorwegen! Ik ga daar tien daagjes vakantie vieren met mijn vriend en zijn familie, en ik heb er ontzettend veel zin in. Het is daar ook prachtig weer, een beetje hetzelfde als hier, dus mij hoor je niet klagen.

Na mijn vakantie in Noorwegen ga ik eigenlijk direct door naar Puglia, Italië met mijn moeder en zusje! Ik heb tussen deze twee vakanties wel drie dagen om al mijn kleding te wassen en weer opnieuw in te pakken, maar eigenlijk ben ik dus gelijk weer weg!

En of het nog niet genoeg is: de week dat ik terug kom uit Italië ga ik nog een paar daagjes naar Londen met een vriendinnetje. Vorig jaar waren we ook al samen naar Londen en dat was echt super leuk, dus we gaan dat dit jaar nog eens goed over doen!

Kortom, ik heb een fantastische, maar drukke zomer voor de boeg! Daarom weet ik ook niet precies hoeveel blogposts er de komende tijd online zullen komen. Ik neem mijn laptop in ieder geval niet mee (wél heel veel boeken!). Ik ga mijn best doen om iets vooruit te schrijven, maar als er geen artikelen online komen dan weet je dus waardoor dat komt, haha.

Natuurlijk zal ik jullie alles over mijn vakanties vertellen als ik weer terug ben! Voor nu wens ik jullie allemaal een fantastische zomer, en tot snel! ❤

Wat zijn jouw vakantieplannen voor deze zomer?  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s