Parijs #3

Dit was onze laatste dag in Parijs, maar we vlogen in de avond pas terug dus hadden we nog de hele ochtend en middag om wat sightseeing te doen en nog de laatste dingen te shoppen. Daarnaast bezochten we ook het beroemde Place du Tetre. Het was wederom een geweldige dag!

IMG_4538.JPG

Ik wilde heel graag naar Opera Garnier, want daar was ik nog nooit geweest en het gebouw zag er echt heel indrukwekkend uit op foto’s. We kwamen er al snel achter dat het eigenlijk net zo ver lopen was als met het openbaar vervoer, en aangezien het heerlijk weer was besloten we daarom maar de benenwagen te nemen.

IMG_4533.JPG

Onderweg kwamen we ook nog langs het beroemde (en enorme) winkelcentrum La Fayette, dus daar gingen we natuurlijk ook nog naar binnen! Uiteindelijk waren we er best lang, want Audun houdt altijd heeel erg van grote winkelcentra, haha.

IMG_4534.JPG

Na LaFayette van binnen bewonderd te hebben, liepen we door naar de Opera en dat was, zoals verwacht, super indrukwekkend. Het was wel heel druk, maar desondanks kon ik wel van het mooie gebouw genieten.

We lunchten bij Le Pain Quotidien (wat beláchlijk duur was trouwens. Maar ik had zo’n honger dat ik chagrijnig werd en dat vind ik zielig voor Audun en mezelf. Dus gingen we bij het eerste en beste terrasje waar plek was zitten). Daarna liepen we terug naar huis, maar onderweg besloten we toch een metro te pakkken omdat dat sneller was én omdat ik nog heel graag even door Montmatre wilde struinen. Dat was een goede keus, want het was ontzettend gezellig daar. Wel heel druk, maar goed, dat nam ik maar voor lief.

IMG_4558.JPG

Daarna liepen we weer terug naar het hotel om onze koffers te pakken. Ik kleede me ook even om, want ik vind een jurkje nooit zo lekker zitten in het vliegtuig. We namen de trein richting het station en gelukkig hadden we de tijd, want we konden het eerst allemaal niet vinden op Gare du Nord. Maar toen we eenmaal op het vliegveld aan kwamen, hadden we nog genoeg tijd om eventjes wat te eten!

We vlogen mooi op tijd naar huis en aangezien we alleen handbagage hadden, konden we zo naar huis. Maar ik haalde wel nog even frietjes bij de Burger King, want ik had daar ontzettend trek in haha.

Ik heb echt een ontzettend fijn weekend in Parijs gehad, en ben dan ook heel dankbaar voor Audun die mij dit voor Kerstmis gaf. ❤ Ik kan niet wachten om weer samen op vakantie te gaan, en gelukkig is dat volgende week al!

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming?  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s