Day Zero Project | Update #4

Er is alweer een maand voorbij en volgens mij heb ik deze maand best veel doelen kunnen afstrepen! Tenminste, zo voelde het voor mij. Dan deed ik iets en dacht ik: hee, nu heb ik dit doel behaald! Laten we snel gaan kijken of het ook écht zo is, of dat ik het me alleen maar heb verbeeld haha.

002. Elke maand een update schrijven (4/33)
De vierde update is alweer een feit!

016. Elke maand een willekeurige Wikipedia-pagina openen en iets nieuws leren (4/33)
Ik las deze pagina over de Sagrada Família. Er wordt al aan deze kerk gebouwd sinds 1822 en hij is nog steeds niet af. De bouw duurt inmiddels zo lang, dat reeds voltooide gedeelten inmiddels gerenoveerd moeten worden. Ik ben daar tien jaar geleden of zo geweest, maar ik wil zeker nog eens terug als hij helemaal af is!

023. Minstens 10 keer een gezelschapsspelletje doen (4/10)
Audun en ik speelden laatst weer eens een potje Rummikub onder een saaie voetbalwedstrijd. Ik won natúúrlijk.

046. Elke maand minstens één nieuw recept uitproberen (2/33)
In juni kwamen er twee vriendinnetjes van werk eten, en toen maakte in een hele lekkere vegetarische curry! Het is deze van Uit Pauline’s Keuken en het is super makkelijk, maar super lekker! Ik heb hem inmiddels al twee keer gemaakt en hij is tot nu toe door iedereen goedgekeurd!

053. Alle ongelezen boeken uit mijn boekenkast lezen (4/36)
Ik ben heel trots op mezelf, want ik heb deze maand wel twee ongelezen boeken uit mijn eigen boekenkast gelezen! Voor mij is dat heel goed, haha. Ik las The land of 10,000 Madonna’s van Kate Hattemer (mwah) en Heel Me van Tahereh Mafi (fantastisch). De recensies komen er zo snel mogelijk aan!

055. Mijn ebooks kritisch uitzoeken
Dit heb ik afgelopen week gedaan en jeetje, wát een klus. Toen ik mijn ereader kreeg voor mijn verjaardag had ik er echt enorm veel boeken opgezet, waaronder allemaal gratis ebooks die ik zeer waarschijnlijk toch niet meer ga lezen. Ik heb dan ook heel veel van mijn ereader afgegooid. Ook de boeken die ik wel gelezen heb maar niet meer ga herlezen heb ik verwijderd. Mijn ereader is nu veel sneller en overzichtelijker dus ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb!

056. Honderd films kijken die ik nog nooit heb gezien (24/100)
Deze maand heb ik best weer wat films gezien! Op de laatste dag van mijn Pathé Unlimited ging ik nog twee keer achter elkaar naar de film, haha. In totaal zag ik zes films: The Guernsey Literary Society, Anon, The Bourne Identity, Ocean’s Eight, Incredibles 2 en Set it Up.

059. Minstens twintig documentaires kijken (4/20)
Ik keek The True Cost, over de impact van de kledingindustrie op mens en milieu. Ik vond het een goede docu, maar toch maakte hij niet zo’n indruk op mij. Vooral omdat ik het meeste al wist en zelf al bewust omga met kleding kopen. Maar als je nog niet zoveel over dit onderwerp weet zou ik het je zeker aanraden om te kijken! 

064. Minstens één keer per week een wandeling maken (12/143)
Dit gaat nog steeds wel goed! Laatst maakten Audun en ik een fijne wandeling langs de Amstel. En we kochten onderweg ook nog een lekker ijsje. Was fijn!

070. Minstens één keer per maand naar de bioscoop (4/33)
Ik ging zelfs drie keer in juni! Al weet ik niet of ik dit in de zomervakantie vol kan blijven houden, aangezien ik bijna de hele maand juli op vakantie ben en als het mooi weer is doe ik liever iets anders dan naar de bios gaan, haha.

084. Minstens twee keer per week een blogpost online (12/143)
Dit gaat gelukkig ook echt weer goed! Ik upload nu elke maandag, woensdag en vrijdag een artikel en ik merk dat dit goed werkt voor mij. Het is nu ook makkelijker om vooruit te werken omdat ik minder artikelen schrijf, en zo blijft het voor mij ook leuker!

093. 5 make-up producten opmaken (1/5)
Ik maakte een poeder op van Catrice! En kocht gelijk weer een nieuwe, want ik kan niet zonder, haha.

100. Een verpakkingsloze Lush shampoo-bar kopen
101. Een verpakkingsloze Lush conditioner-bar kopen
Deze doelen neem ik even samen want ik kocht ze tegelijk. Maar ja, ik heb eindelijk een shampoo- en conditioner bar van Lush! Ik kocht de shampoo Seanik en de conditioner Sugar Daddy. Met name de shampoo vond ik meteen echt super fijn. Hij schuimt lekker en mijn haar voelt er heel zacht en fris van. Ik moet nog wel even aan Sugar Daddy wennen omdat het eigenlijk heel anders is dan een vloeibare conditioner, maar hij ruikt wel echt heerlijk naar viooltjes! Ik ben in ieder geval heel blij dat ik dit heb gekocht, want dat is weer een stap in de goede richting van mijn ‘minder plastic verbruiken’-lifestyle.

Nou, toch weer 3 doelen die ik helemaal heb kunnen afstrepen! En ook een aantal doelen waar ik goed op weg mee ben. Ik ben benieuwd naar de volgende update, want die komt online als ik terug ben van vakantie, en dan ga ik best een paar dingen doen die op mijn lijstje staan!

Hoe gaat het met jouw doelen? 

3 gedachten over “Day Zero Project | Update #4

  1. Leuk dat je zoveel hebt afgestreept! Ik zak een beetje weg en hou het niet meer zo bij. Maar wie weet kan ik deze maand toch weer het een en ander wegstrepen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s