WWW Woensdag #9

In deze, alweer negende, editie van WWW woensdag ga ik jullie vertellen wat ik de afgelopen twee weken gelezen heb, wat ik nu aan het lezen ben en wat ik van plan ben om te gaan lezen. In mei had ik een beetje een leesdipje en las ik maar twee boeken uit, maar juni begon super goed, dus ik heb weer een lekkere inhaalslag voor mijn Reading Challenge gemaakt! Ik zit nu al over de helft van mijn doel, dus als ik zo door ga kan ik mijn Reading Challenge makkelijk halen. 🙂

WWW Woensdag voorblad

In deze rubriek beantwoord ik de volgende vragen:
Welk boek heb je onlangs gelezen?
Welk boek / welke boeken ben je momenteel aan het lezen?
Welk boek ben je van plan om hierna te gaan lezen?

Welk boek heb je onlangs gelezen?
Het laatste boek dat ik uit las was Obsidian van Jennifer L. Armentrout. Ik was al jaren benieuwd naar deze boekenserie en nu de delen vertaald worden naar het Nederlands was de drempel al helemaal weg. Het boek las lekker vlot door, maar helaas ergerde ik me aan zoveel dingen dat ik niet echt een fan ben.. Heel jammer, want de meerderheid van de recensies die ik tot nu toe gelezen heb waren heel positief. Nou ja, smaken verschillen natuurlijk! Als je een Twilight fan bent, zou ik deze serie zeker een kans geven! Mijn recensie van Obisidian komt vrijdag online, dus dan kunnen jullie uitgebreider lezen wat ik er van vond.

img_4699

Welk boek / welke boeken ben je momenteel aan het lezen?
Op dit moment lees ik The land of 10,000 Madonnas van Kate Hattemer. Deze kocht ik vorig jaar op Bookdepository en hij stond nog steeds ongelezen in mijn kast. Het enige wat ik erover wist is dat het gaat over een groep jongeren die een roadtrip door Europa maken. Het verhaal is wel iets anders dan ik me had voorgesteld, maar tot nu toe bevalt het me wel! Het is een lekkere zomerse contemporary.

Wel zag ik op Goodreads dat al mijn vrienden die dit boek ook gelezen hebben het met 1 ster beoordeelde of het boek zelfs geDNF’t hadden, dus stiekem ben ik wel een klein beetje huiverig, maar ik ben nu ongeveer op de helft en ik vind het nog steeds leuk, dus ik vermoed dat ik hem wel uit zal lezen!

Welk boek ben je van plan om hierna te gaan lezen?
Pfoe, dit is altijd een moeilijke vraag. Ik heb nog héél veel gave boeken in mijn kast staan die ik snel wil lezen. Maar Heel Me van Tahereh Mafi staat wel echt hoog op mijn lijstje. Ik hoop echt dat ik de wereld van Juliette nog net zo leuk vind als een paar jaar geleden. Verder vind ik contemporary’s ook heerlijk lezen met dit zonnige weer, dus Elke dag maandag zit ook naar me te lonken, haha. Wie weet wordt het ook weer iets totaal anders. Ik zie het wel!

Welke boeken heb jij de afgelopen tijd gelezen? Zaten daar nog aanraders bij? 

3 gedachten over “WWW Woensdag #9

  1. Leuk dat je deelt wat je leest en wat je ervaring er mee is.
    Zelf lees ik ook heel graag dus het is altijd fijn om eens wat nieuwe inzichten te lezen en wie weet ook weer een nieuw boek te gaan halen! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s