Personages die op mijn verjaardag mogen komen

Morgen is het zover, dan word ik alweer 22! Ik ga het dit jaar niet uitgebreid vieren want daar had ik eigenlijk niet zoveel zin in, maar ik ga wel lekker uiteten met mijn familie. Het leek me wel heel leuk om een artikel te wijden aan mijn verjaardag. Daarom bespreek ik vandaag de fictieve personages die op mijn verjaardag mogen komen!

A plate with cupcakes topped with cream and candy

Jane, Xiomara & abuela Villanueva
Sinds ongeveer een maand kijk ik Jane the Virgin, en ik vind het echt een superleuke serie. Het is grappig, schattig en soms ook spannend en het kijkt gewoon heerlijk weg. Ik ben vooral heel erg fan van de band tussen Jane, haar moeder en haar oma. Die is gewoon hartverwarmend. Ik zou het dan ook heel gezellig vinden als deze drie dames op mijn verjaardag zouden komen!

Nova & Adrian en zijn team
Het ding wat ik het leukste vond aan Alter Ego, was de personages. Ik vond Adrian en zijn team zó leuk en ook Nova, ondanks haar norsheid, voelde al snel aan als een vriendin. Ze waren vooral heel loyaal aan elkaar en dat vind ik zelf ook heel belangrijk in vriendschap, dat je er altijd voor elkaar bent. Daarom zijn zij ook zeker welkom op mijn feestje (als ik die zou geven, hehe).

Kenji Kishimoto
Eén van mijn favoriete personages uit de Shatter Me serie is zonder twijfel Kenji. Hij is zo grappig en doet alsof hij een hele stoere jongen is (en dat is hij ook wel) maar vanbinnen heeft hij een klein hartje. Vanaf moment één dat Kenji geïntroduceerd werd in de serie, was ik al fan, en dat ben ik nog steeds. Ik heb Heel Me nog niet gelezen (dat moet ik echt snel gaan doen, trouwens), maar ik kan niet wachten om weer te lachen om alle leuke grapjes van Kenji die daar ongetwijfeld in zullen voorkomen. Mijn verjaardag zou sowieso een stuk leuker worden met die grapjes.

Liv & Mia Silber
Het is alweer een hele tijd geleden dat ik Silber #1 en #2 las, maar ik kan me nog goed herinneren hoe leuk ik de zusjes Liv en Mia vond. Ik moet het laatste deel echt nog een keer gaan lezen want deze serie is echt geweldig, en dat kwam ook vooral doordat Liv zo grappig was en Mia zo ongelofelijk schattig.

Mimosa
Ik vond Mimosa uit Een fijne neus voor liefde niet per se een héél leuk personage (hoewel ze ook zeker niet stom was), maar zij zou mijn verjaardag wel een stuk interessanter kunnen maken. Ze is namelijk aromateur en kan van iedereen precies vertellen waar diegene naar ruikt. Dat zou een leuke verjaardagsactiviteit zijn, toch? Daarnaast mag ze best naar beste vriendin Kali meenemen als ze het eng vindt om alleen te komen. , want haar vond ik hilarisch.

Als al deze personages op mijn verjaardag zouden komen, zou het volgens mij een knalfuif worden. Nu ben ik natuurlijk super benieuwd naar welke personages jullie graag zouden willen uitnodigingen op je verjaardag. Laat het me hieronder weten in de reacties!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s