Deze platen kleurde ik in mijn kleurboeken

Ik heb nu al een hele tijd een kleurboek vol met mandala’s, en een paar maanden geleden kocht ik er bij de Flying Tiger nog eens een kleurboek bij. Kleuren doe ik nog steeds te weinig; elke keer als ik er weer eens de tijd voor neem merk ik hoe leuk ik het vind, en neem ik mezelf voor om het vaker te doen. Om mezelf een schop onder de kont te geven en ook gewoon omdat ik het leuk vind, laat ik vandaag de kleurplaten aan jullie zien die ik wél ingekleurd heb!

img_3738.jpg

Bovenstaande pagina is denk ik gelijk mijn favoriet. De plaat links heeft mijn zusje gekleurd en vind ik echt heel mooi geworden. Degene rechts kleurde ik zelf en ook die vind ik mooi. De kleuren passen goed bij elkaar en zijn goed in balans.

IMG_3736

Deze pagina’s kleurde ik met stift en wilde ik synchroon aan elkaar maken. Zoals je ziet is de rechterpagina al helemaal af en moet ik de linker nog afmaken. Laatst toen ik mijn bureaulade aan het opruimen was kwam ik de stiften waarmee ik dit gemaakt heb weer tegen, dus binnenkort moet ik deze maar eens afmaken.

IMG_3737

Deze kleurplaat vond ik zo onduidelijk dat ik geen zin had om hem in te kleuren. Toen heb ik besloten de lijntjes over te trekken met stiften en uiteindelijk vind ik deze heel leuk geworden daardoor!

img_3739.jpg

Deze kleurde ik in een recordtijd van ongeveer tien minuten met mijn pastel-markeerstiften van Stabilo. Ik vind hem niet heel bijzonder, maar de kleurtjes passen wel mooi bij elkaar.

img_3740.jpg

Dit was mijn allereerste kleurplaat en eerlijk gezegd vind ik hem niet zo geslaagd haha. Er gebeurt gewoon teveel naar mijn mening. Deze plaat was mooier geweest als ik gewoon een paar kleuren had gebruikt en niet zóveel als hier.

IMG_3735

Deze maakte ik laatst af. Ik besloot om meer naar de buitenkant stukken wit te laten om te kijken wat voor effect dat had (en omdat ik geen kleuren wist die mooi stonden, hihi). Eigenlijk vind ik het best leuk geworden zo!

img_3741.jpg

Dit is de eerste plaat die ik kleurde uit het boek van de Flying Tiger. Dit kleurboek is heel anders dan de vorige, hierin staan namelijk allemaal leuke huisjes en gebouwen. Ik moest er wel even aan wennen dat ik nu wat beter moest nadenken over welk vakje welke kleur kreeg, maar ik vond het wel heel leuk om te doen!

IMG_3742

Vroeger tekende ik deze plattegrondjes altijd zelf in mijn tekenboek op de basisschool, dus ik was blij verrast toen ik zag dat dit kleurboek deze ook had (dat was stiekem ook de reden dat ik het boek gekocht had). Toch merkte ik dat ik het minder leuk vond om alleen maar in te kleuren, want ik wilde eigenlijk gewoon mijn eigen stad indelen, haha. Misschien moet ik dat toch maar weer eens gaan doen. 😉

img_3743.jpg

Over deze plaat heb ik eigenlijk niet zoveel te zeggen.. behalve dan dat ik hem heel leuk geworden vind met dat kleurige huisje!

img_3744.jpg

En dit is verreweg mijn favoriete plaat uit dit kleurboek! Terwijl dit verreweg de simpelste is qua kleuren. Hoewel het niet echt vast staat, doet dit me overduidelijk denken aan Santorini, een plek die nog heel hoog op mijn bucketlist staat!

Als ik zo alles bij elkaar zie, vind ik dat ik nog best veel gekleurd heb. En ja, ik wil het écht vaker gaan doen, want er staan nog zoveel leuke on-ingekleurde platen in mijn boeken!

Hou jij van kleuren en zo ja, doe je het vaak? 

2 gedachten over “Deze platen kleurde ik in mijn kleurboeken

  1. Wat ontzettend mooie kleurplaten! Ondanks dat mijn pols het niet altijd toe laat, kan ik ook onwijs graag kleuren. Ik had een kattenkleurboek, misschien wordt het inderdaad eens tijd om weer een kleurboek te kopen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s