WWW Woensdag #8 | o.a. Pachinko

Het is alweer een tijd geleden sinds de laatste WWW Woensdag, maar daarom vind ik het ook extra leuk om er weer eentje te maken! Ik heb jullie een hoop te vertellen over de boeken die ik gelezen heb en aan het lezen ben, dus laten we maar snel beginnen!

WWW Woensdag voorblad

In deze rubriek beantwoord ik de volgende vragen:
Welk boek heb je onlangs gelezen?
Welk boek / welke boeken ben je momenteel aan het lezen?
Welk boek ben je van plan om hierna te gaan lezen?

Welk boek heb je onlangs gelezen?
Het laatste boek dat ik uit las was Alter Ego van Marissa Meyer. Jullie hebben afgelopen vrijdag mijn uitgebreide mening kunnen lezen over dit boek. Ik vond het een heel leuk boek, vooral doordat de personages zo leuk en echt waren. Ook las ik Thornhill van Pam Smy uit, een bijzonder boek dat twee verhaallijnen vertelt: één verhaallijn bestaat uit tekeningen en de andere uit dagboekfragmenten. Ik las ook het Boekenweekgeschenk: Gezien de feiten van Griet op de Beeck. Deze vond ik helaas iets minder geslaagd, maar wel vermakelijk om te lezen.

Welk boek / welke boeken ben je momenteel aan het lezen?
Op het moment lees ik het prachtige boek Pachinko van Min Jin Lee. Het is een familiegeschiedenis van een Koreaanse familie dat in tijden van oorlog naar Japan verhuisd, waar ze eigenlijk constant onderdrukt worden. Het is een dikke pil, maar het leest lekker vlot en het verhaal is ten alle tijden ontzettend boeiend. Ik hoop dat ik hem deze week uit lees!

Pachinko - Min Jin Lee

Welk boek ben je van plan om hierna te gaan lezen?
Moeilijke vraag, want op dit moment twijfel ik nog heel erg. Ik moet nog steeds Phobos #3 uitlezen op mijn ereader, ik heb een leesexemplaar van Bloed & Beenderen liggen waar iedereen laaiend enthousiast over is, en ik wil het Boekenweek essay ‘Natuurlijk’van Jan Terlouw ook graag lezen.

We zullen zien wat het uiteindelijk wordt in de volgende editie van WWW Woensdag. Wil je op de hoogte blijven van wat ik lees en niet op deze artikelen hoeven wachten? Dan kun je me natuurlijk altijd volgen op Goodreads!

Welk boek ben jij op dit moment aan het lezen? 

2 gedachten over “WWW Woensdag #8 | o.a. Pachinko

  1. De laatste tijd lees ik allee studieboeken, voor school. Maar de zomer komt er weer aan dan ik ga lekker een leuk boek uitzoeken om te lezen!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s