Deze films zag ik in maart in de bioscoop

In maart ging ik maarliefst zeven(!!) keer naar de bioscoop. Volgens mij is dat een nieuw record, haha. Het maakt me wel blij, want dat betekent dat ik mijn Pathe Unlimited dubbel en dwars benut. Deze films zag ik in maart in de bioscoop!

Opiniones de Pathé

Fifty Shades Freed
De maand begon goed, want 1 maart kwam lieve Sanne logeren. Helaas had ik toen ook een aardige griep te pakken, maar dat weerhield ons er niet van om naar het laatste deel van de Fifty Shades serie te gaan. Hoewel we allebei geen hoge verwachtingen hadden en we vooral uit traditie naar deze film gingen (de rest hebben we ook samen gezien), vonden we hem allebei verrassend leuk! Christian lijkt veel zorgelozer en ik vond de relatie tussen hem en Anna heel lief om te zien. Ook heeft dit deel een spannend element. Het is nog steeds geen hoogstandje, maar we waren wel positief verrast!

 

The Post
Als journalistiekstudent móést ik deze film natuurlijk wel zien. Ik vond het ook een hele goede film en ben niet verbaast dat deze genomineerd was voor een Oscar. Het plot kabbelde eigenlijk bijna de hele film rustig voort, en aan het einde was er echt een goede climax. Ook de rustige gedeeltes waren heel interessant en ik vond Tom Hanks en Meryl Streep geweldig spelen samen.

 

Jumanji: Welcome to the Jungle
Deze film leek me eigenlijk niet zo leuk, maar toen Audun en ik na een Ajax wedstrijd naar de bios wilde en deze film eigenlijk de enige optie was, besloten we hier maar gewoon heen te gaan. En, hij was echt heel erg leuk! Ik had het niet verwacht, maar ik heb echt in een deuk gelegen. Vooral Jack Black vond ik echt fantastisch spelen. Echt een aanrader als je een leuke, grappige maar ook spannende film wilt zien.

 

Game Night
Ook van deze film had ik geen hoge verwachtingen. Toen ik namelijk de laatste keer naar een comedy (Father Figures) in de bioscoop ging, vond ik deze ontzettend slecht. Maar omdat Audun er graag heen wilde ging ik mee en ja, ook deze verraste me positief! Ik vond het verhaal echt ontzettend leuk bedacht en ook de acteurs waren helemaal in mijn straatje. De humor was vaak grappig (soms ook een beetje flauw, maar hé, dat nemen we voor lief) en ik liep met een vrolijk gevoel de zaal weer uit.

 

Every Day
Deze trailer had ik al héél vaak voorbij zien komen en toen wist ik nog niet eens dat het een boekverfilming was. Eerlijk gezegd leek de film me niet heel bijzonder, maar toen ik laatst een middag vrij was wilde ik graag weer eens alleen naar de bioscoop, en toen ging ik naar Every Day! Ik vond de film schattig, maar zoals ik al had verwacht was hij niet heel bijzonder. Daarnaast vond ik het einde ook echt niet satisfying haha. Het was té open naar mijn mening.

 

Tomb Raider
Ik had nog nooit van Lara Croft gehoord eerlijk gezegd (shame on me), maar de trailer van deze film zag er echt cool uit, dus gingen we er naartoe. En ja hoor, wat een vette film was dit! Hij was echt mega spannend en daarnaast vond ik het ook echt heel erg een powerwoman-feeling hebben dat ik altijd wel kan waarderen. Stiekem wenste ik dat ik zo goed kon vechten/zo cool was als Lara Croft, maar daarvoor zal ik echt vaker naar de sportschool moeten, haha.

 

Ready Player One
De laaste film die ik in maart in de bioscoop zag was Ready Player One, een film waar ik super benieuwd naar was en eerlijk gezegd ook wel hoge verwachtingen van had omdat het boek zo populair is. Helaas viel de film mij eerlijk gezegd een beetje tegen. Ik vond hem gewoon ‘wel leuk’, maar had er wel meer verwacht. Dat ligt niet aan de film denk ik, maar aan mezelf, want ik heb helemaal niks met gamen. Als je daar wel van houdt dan zal deze film je denk ik heel goed bevallen. 🙂

 

Zo, dat waren alle films die ik afgelopen maand in de bios zag! Ik ben heel tevreden over dit aantal, haha. Als je het uitrekent heb ik gemiddeld €2,86 voor elke film betaald, dus dat is heel goed te doen! Laten we dan maar niet vertellen hoeveel geld in aan snacks voor tijdens de films heb uitgegeven, want dat is weer een heel ander verhaal…

Wat was de leukste film die jij laatst zag?

2 gedachten over “Deze films zag ik in maart in de bioscoop

  1. Ik vond Ready Player One echt heel tof, ondanks de verschillen met het boek. Maar als je niet van gamen houdt, kan ik me voorstellen dat het niet echt iets voor jou was 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s