Uit de oude doos #7

Wow, wat is het alweer een tijd geleden dat ik een Uit de oude doos artikel schreef! Ik vergeet deze artikelen altijd een beetje, behalve als ik even geen inspiratie heb. Dan denk ik opeens: ohja! Terugblikken is namelijk altijd goed, vind ik. 🙂 Vandaag deel ik weer een aantal van mijn favoriete artikelen die ik al eerder schreef op mijn blog.

Canoes and motor powered boats driving in bluish green water under mountains.

Freedom Child – The Script | Track by track review
Het is heel leuk om dit artikel terug te lezen, vooral omdat ik vorige week naar het concert van The Script was! Samen met Sanne en mijn zusje heb ik hier een geweldige avond gehad. Ze waren weer zo goed live! Stiekem vond ik het wel jammer dat ze Freedom Child niet speelden, één van mijn favorieten, maar verder was het echt top!

16 dingen die je nu meteen weg kunt doen
Zoals jullie weten ben ik geïnteresseerd in ontspullen en minimalisme. Omdat ik jullie ook wilde inspireren om lekker op te ruimen, schreef ik een artikel met zestien dingen die je heel gemakkelijk weg kunt gooien. Denk bijvoorbeeld aan kapotte sokken of papieren handleidingen die je nooit meer gebruikt. Dit artikel is een perfecte inspiratiebron voor de lenteschoonmaak!

Waarom het leven van boekenwurmen beter is dan die van niet-lezers
Ik zette een paar redenen onder elkaar waarom het leven van boekenwurmen beter/leuker is dan van iemand die nooit leest. Natuurlijk is dit ook met een korreltje zout geschreven, want het leven van een niet-lezer kan ook heel leuk zijn, maar het was een heel leuk artikel om te schrijven, en hopelijk ook om te lezen. 🙂

Mijn twee gênantste blunders
Dit artikel was zo grappig om te schrijven. Ik beschreef twee van mijn blunders die ik meemaakte en waar ik me ontzettend voor schaamde op het moment dat het gebeurde, maar waar ik nu gelukkig hard om kan lachen.

Matcht mijn persoonlijkheid met mijn sterrenbeeld?
Ik ben een Kreeft en het leek me leuk om eens te kijken of mijn persoonlijkheid overeen kwam met de eigenschappen die de astrologie aan de Kreeft toeschrijft. Sommige dingen klopten écht, andere dingen kwamen juist helemaal niet overeen.

De leukste boeken voor op je leeslijst
Ik schreef dit artikel eigenlijk een beetje voor alle middelbare scholieren die niet weten welke boeken leuk zijn voor de leeslijst. Begrijpelijk natuurlijk, want veel van deze boeken zijn een beetje ouderwets en niet echt leuk. Ik geef een aantal tips en daarnaast deel ik ook nog een handige site waar je veel inspiratie vandaan kan halen!

Het leukste aan werken in een boekenwinkel
Ik werk sinds september in een boekenwinkel en als boekenwurm is dat natuurlijk fantastisch! In dit artikel zet ik de leukste dingen aan het werken in een boekenwinkel op een rijtje. Mijn collega’s vonden dit artikel ook heel leuk om te lezen. 🙂

Zo. Hopelijk hebben jullie nu weer wat leesvoer om de maandag door te komen. Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag! Gaan jullie nog iets leuks doen vandaag?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s